Ett steg av gangen

Idag er humøret bedre. Solen skinner, Magnus sov lenge. Og selv om jeg våknet før seks fikk jeg hvile lenge.

Jeg har begynt å venne meg til at ting tar tid. Fullfart er fortsatt på sneglefart. Det går ikke fort når to hender til enhver tid er opptatt med krykker. Det blir noen ekstra turer hit og dit. Til butikken (med sekk) og til og fra kjøkkenet med mat. Ikke mye jeg får med meg hver gang, men jeg kan i hvertfall komme meg rundt!

I dag tok jeg igjen sjansen på å rulle forsiktig. Sist endte det med at leggen ble dobbelt så stor og jeg måtte gi meg raskt.

Heldigvis sto sykkelen og rulla oppå matten sin. Alt jeg trengte å gjøre var å slepe hele greia inn i stua fra gjesterommet. På den måten kunne jeg rulle mens Magnus og jeg fikk sett film sammen. «Grusomme meg 2» har rullet og gått her i lange tider, men i dag fikk jeg endelig sett den jeg også. At vi gjorde det sammen satte vi pris på begge to.

20140608-130641.jpg

70 min holdt jeg ut. Dobbelt så lenge som i forgår. Å sykle på null motstand og med 67 i snittpuls er ikke akkurat spennende eller motiverende. Men – det er så innmari mye bedre enn å sitte i ro!

20140608-130804.jpg

Tusen takk også til Henrik Oftedal med familie som inviterte Magnus og meg på middag igår. Det lyste opp hele ettermiddagen vår 🙂

20140608-131003.jpg

Håper du får en helt strålende pinsehelg, det har jeg tenkt til å ha!

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

2 kommentarer om “Ett steg av gangen

  1. Hei:) Jeg har sendt deg en mail angående langdistansekne jeg håper du kan svare på:) da hadde jeg blitt veldig glad. Hilsen Karoline

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s