Kom deg på Frognerbadet!

Evig leve Frognerbadet! Oslos stolthet har igjen åpnet. Temperaturen er utrolige og faktisk litt for varme 28,5 grader. Flott for barnefamilier og andre som vil kosebade. For svømmere (og triatleter) er det imidlertid noe hett, uten at jeg skal klage av den grunn. Hva er vel mer digg enn å svømme utendørs mens brunfargen mørkner proporsjonalt med antall svømte meter? Selv når det er overskyet!

20140521-174933.jpg

Egentlig burde jeg oppfordre alle til å holde seg vekk fra badet. For det var ålreit å ha det for meg selv noen timer idag (men det er så fint her at skal få lov til å holde meg med selskap likevel).

5000 meter ble det for min del. Skulle vært 6000, men krampa tok meg til slutt (i låret!). Skille fikk jeg, og hit kommer jeg definitivt tilbake flere ganger i sommer 🙂 Dusjene, som for øvrig er blant byens beste, er til og med oppgradert med berøringssensorer før sesongstart. Heldigvis like varme og gode som før!

At vi ikke kan ha dette flotte stedet åpent året rundt, er for meg uforståelig. Når de klarer det på Gamlingen i Stavanger (uten glasstak og andre fancy løsninger), må vi jo få det til i hovedstaden.

20140521-175347.jpg

Håper vi ses på badet i sommer!

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

5 kommentarer om “Kom deg på Frognerbadet!

    1. Det er nok minst folk i arbeidstiden/skoletiden. Jeg liker meg godt fra 09-11/10-12. Som regel god plass frem til 15. Så starter kaoset etter det. Første timen på morgenen er også kaos, da er det alle morgenbaderne med sine rutiner som okkuperer banene..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s