Ære være All Inclusive

Konseptet All Inclusive er utskjelt og hatet av mange. Det ødelegger matopplevelsen, har jeg hørt. Og det er jo så koselig å gå UT og spise!

Joda, jeg skal ikke nekte for at det er hyggelig å gå på restaurant. Men ikke med trøtte barn og foreldre som er sultne etter fire-fem timer trening. For oss er All Inclusive rene himmelen.

Vi kommer til dekket bord, kan spise så mye vi vil og maten er klar akkurat med en gang. Det er mye å velge mellom og alle finner noe de liker. Så får det heller være at øl- og vinstasjonene får stå i fred fra Lingsom-familiens herjinger. Jeg kan love deg at resten av buffeten får bein å gå på hos oss.

Et lite utvalg av hva som finnes på frokostbuffeten. Jeg elsker fersk frukt!
Et lite utvalg av hva som finnes på frokostbuffeten. Jeg elsker fersk frukt!

Frokosten er min favoritt. Her på Sunwing Alcudia består den av ulike frokostblandinger, havregrøt, massevis av deilig frukt samt brødmat, pålegg, salater og mange varianter av egg samt bacon, pannekaker, bønner og så videre. Jeg har vært på flere hotell med All Inclusive og frokosten på Sunwing er blant de aller aller beste. Andre favoritter hos meg er La Playitas og Sunprime Coral Suites. Frokosten vi hadde på leir for et par uker siden var også veldig god.

Frokost på stranden
Frokost i sola er digg.

At det går an å nyte måltidene utendørs i solen er et stort pluss, synes vi. All Inclusive innendørs er gjerne bråkete og slitsomt med en eim av matos i lufta. Spesielt på Playitas finner jeg sistnevnte irriterende, der mister jeg matlysten av å sitte inne til middagen. Her på Sunwing Alcudia er det imidlertid svært god avtrekk, så selv om vi foretrekker å sitte ute i sola til både frokost, lunsj og middag, så kan vi sitte inne uten problem. Her er det ingen forstyrrende matlukt.

Litt av hva jeg spiste til lunsj i forgårs. Mengden kan sikkert ganges med tre, jeg forsyner meg til magen sier stopp.
Litt av hva jeg spiste til lunsj i forgårs. Mengden kan sikkert ganges med tre, jeg forsyner meg til magen sier stopp.

 

Dette er første gang vi benytter oss av All Inclusive til alle måltider. Normalt holder det lenge for oss med halvpensjon (frokost og middag). Men da jeg var på leir med landslagsgjengen for et par uker siden hadde vi også lunsj, og det å få noe annet enn frokostblanding etter trening ga mersmak. Med lunsjtid fra 12-14 rekker vi fint å trene 3-4 timer først. Da smaker jo også maten utrolig mye bedre! Utvalget er bredt, med salat i lange baner, pasta, pizza, kjøtt, fisk og igjen utrolig mye god frukt. We like ❤️.

All Inclusive på Sunwing
Mamma er storfornøyd med All Inclusive konseptet her på Sunwing Alcudia. Hun har vært med på dette før og kunne blid konstatere at «dette er den beste hotellmaten jeg har smakt».

At det er mye å velge fra er ikke så viktig for oss, så lenge kvaliteten på maten er god. Det må være mulig for Magnus å finne noe annet enn fiskepinner og pommes frites, og det skal være næringsrikt og smakfullt for oss som trener mye. Jeg er ganske kresen og vil helst ha fisk eller kjøtt uten for mye dilldall, helst med ris og masse grøntfor.

På dette hotellet er det temabuffet til middag, noe som er smart i våre øyne (og mager). Smakene passer sammen uansett hvilken rett vi velger fra 🙂 Dessuten er salatene tilpasset menyen! I går hadde vi tex-mex tema, det var helt konge for store og små. Vi spiste til vi rullet av gårde 🙂

Middag for store og små
Tommel opp fra minstemann som nyter sine tacos med utsikt over stranden.
Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

En kommentar om “Ære være All Inclusive

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s