Ironmansvøm godt under timen

Bukten her i Alcudia er super for open water trening. Den er skjermet for de verste bølgene, langgrunn og du er aldri langt fra land. Det ligger også mange bøyer ute, så det er gode muligheter for å trene på navigering. Gule, grønne og røde er de, i ulike størrelser, så her er det bare å øve i vei.

Nå på starten av turistsesongen er det lite båttrafikk, og nesten ingen plagsomme jetskis, tråbåter eller surfbrett. I dag måtte jeg navigere rundt en brettsurfer og en liten katamaran som lekte seg i vinden. For ikke å glemme de ganske mange triatletene som svømmer her, de er faktisk de vanskeligste å få øye på.

Dagen min startet med en time løp før frokost, fortsatte med 70km rolig sykling og så var det klart for det jeg alltid gruer meg til. Nemlig open water svømming. Etter en liten halvtime på øyet var det ingen vei utenom. Havet ventet og våtdrakten var klar. Det var også kroppen da jeg først kom meg uti – heldigvis!

For selv om det var rolig tempo hele veien, langt nede i sone 1 puls, gikk det greit unna. Klokka mi viste 3870 meter på 55 min og 30 sekunder. Slett ingen dårlig tid på Ironmandistansen! Jeg svømte i ett også, hadde bare et par navigeringsstopp underveis – mens klokka fortsatt gikk. Tror det blir stor dessert i kveld 🙂

20140511-181357.jpg

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

2 kommentarer om “Ironmansvøm godt under timen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s