På plass i Alcudia

Endelig er det sol og varme nok en gang. En uke på Mallorca, nærmere bestemt Alcudia. Her skal vi følge Ironman 70.3 Mallorca idag, hvor en av mine hovedsponsorer skal delta. Ving Norge stiller i lagkonkurransen og jeg ser frem til å være heiagjeng. For dem og for alle andre kjente som skal delta. Som vanlig er det en stor norsk koloni her nede, og sola skinner fra klar himmel. Det blir en varm dag for deltagerne!

20140510-083208.jpg

Vi bor på Sunwing Alcudia. Magnus skulle egentlig være hjemme sammen med min mor, men vi booket de med på restplasser i går. Så vi er hele familien på tur. Fokus er på trening for Kristian og meg, mens mamma nok er fornøyd med å spille barnevaktrollen når stranden ligger rett utenfor stuedøren 🙂

20140510-083422.jpg

Vi er klare for en dag i solen, selv om det ble altfor lite søvn i natt. 0130 sjekket vi inn på hotellet og starten for Ironman 70.3 er allerede for lengst igang. Jeg ser frem til en helt super uke!!

20140510-083725.jpg

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s