Intervaller med utsikt

En av ulempene med at hele Alcudia står på hodet for ironman 70.3 Mallorca, er jo at veiene er stengt. Løping og sykling utendørs her krever tålmodighet og planlegging. Da er det jammen godt at Sunwing Alcudia har et flott treningssenter. Hotellsentre kan jo være skikkelig dårlige, men dette er veldig bra.

Fem møller, to sykler og mange muligheter for god styrketrening. Dagens intervalløkt på løp ble altså lagt innendørs, med god oversikt over løpeløypen langs strandpromenaden. Det var sikkert like varmt inne som ute, men jeg slapp i det minste å løpe i kø!

20140510-142948.jpg

Dagens økt besto av 2x8min 2×6 min 2×4 min. Alt i sone 3 med ett minutt pause mellom, mens Allan, Viviana og Magnus suste forbi utenfor. Mange Haugesundere var også ute, lette å få øye på i sine fine drakter. Synd de ikke kunne høre mine heiarop gjennom glassveggen!

20140510-143237.jpg

Økta gikk kjempefint i varmen. Svetten rant og det lå sikkert en liter igjen etter meg, men farten var høy og kvaliteten god. Registrerer at min i3-fart nå ligger nesten en km/t raskere enn i fjor, det er veldig moro og lover godt for sesongen som nærmer seg.

20140510-143512.jpg

For øvrig har vi hatt en super dag til nå, hvor vi rakk å heie på Ving Norge som stilte stafettlag under dagens konkurranse. Nå skal resten av dagen nytes på stranden, mest sannsynlig med en open water økt og en kort sykkeltur på tampen. Bursdagsfeiring utsetter vi til i morgen, håper byen har roet seg litt til da.

20140510-143802.jpg

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

3 kommentarer om “Intervaller med utsikt

  1. Mange forskjellige intervaller tydeligvis og denne hørtes fin ut, jeg må prøve denne 🙂 Hvilken hastighet løper du i på denne intervallen?

    1. Ja denne er en standard økt fra landslagsgjengen. Her holder jeg 14,3-14,7 km/t gjennom hele. 165-175 i puls for meg. Blir jo nesten ni km i bra fart, godt fornøyd med det!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s