Transporttrening

Det gjelder å benytte seg av de mulighetene du har i hverdagen til å trene. Som å løpe eller sykle til/fra steder du (og familien?) skal. Hos oss blir det gjerne en ekstra gulrot at en av oss får trent mens den andre kjører bil, siden Magnus fortsatt er litt liten til sykle noe særlig mer enn 5km uten pause.

Blant annet blir det noen turer til Holmestrand i løpet av året. De 76 km er fine å sykle, og vi bytter gjerne på. Sykler en vei hver 🙂

Svigers bor i Bærum, 12-13km fra oss. Super distanse å løpe, og da smaker jo også lunsjen mye bedre når vi kommer frem. Så får den som løper hjem igjen heller slite litt med tung mage…

I dag var det min tur til å transporttrene. Egentlig var jeg skikkelig sliten etter en tre timers sykkeltur tidligere på dagen. Fristelsen var stor til å henge på sofaen. Men da middagsinvitasjonen kom fra uventet hold ga det meg ekstra motivasjon til å springe. Det er nemlig kun 5.5km til mine «ekstraforeldre» – som lager den aller beste maten. Kort tur, mest nedoverbakke og med den beste Bonusen når jeg vel var i mål: Spareribs!

Kunne ikke annet enn å juble 🙂 Er du flink til å transporttrene?

20140502-220857.jpg

20140502-220914.jpg

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

3 kommentarer om “Transporttrening

  1. Prøver å legge inn transporttrening (sykling/løping) så mye som mulig. Til og fra jobb. Til og fra annen trening. Danser 1 gang uken og svømmer 1-2 gnger i uken. Det funker for meg. Er triatlonmosjonist og syns variasjonen er bra og jeg går ikke lei. 🙂 det blir noen timer/kilometer pr uke. Følger bloggen din som forøvrig er veldig inspirerende lesning selv om jeg ikke er i samme klasse overhode eller har de samme mål. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s