Påskeleir dag 1

Så var jeg på tur igjen! Mallorca er stedet, nærmere bestemt Colonia St Jordi og BEST Swim Centre. Her har vi tilgang på et 50-m basseng, vi har mange fine sykkelruter (dog flate) å velge mellom, vi kan svømme open water rett utenfor verandaen og løpe strender og veier opp og ned i mente. Noe vi sikkert også kommer til å gjøre om jeg kjenner Arild rett.

Det er en stor gjeng ungdommer som er med på tur. Gleder meg til å bli bedre kjent med alle sammen.
Det er en stor gjeng ungdommer som er med på tur. Gleder meg til å bli bedre kjent med alle sammen.

Første dag startet 0345 med vekkerklokken. Flyet mitt gikk fra Sandefjord 0600. Det var bare å komme seg av gårde. Uten sykkel denne gang, siden Norwegian har regler for hvor mange sykler hvert fly kan ta med. Leiesykkel måtte det dermed bli.

Flyet tok under tre timer og solen skinte da jeg satt meg med skolebøker og kaffe for å vente på gjengen som kom fra Oslo en drøy time senere. Tenk å være på Mallorca før 09! Rastløs og klar for trening var jeg, håpet å rekke svømmetreningen som skulle starte kl 13 (noen kom nemlig igår og skulle ha svømmeøkt da).

Fikk faktisk lest et helt kapittel. Moro å lære mer om det jeg faktisk gjør hver eneste dag - nemlig utholdenhetstrening.
Fikk faktisk lest et helt kapittel. Moro å lære mer om det jeg faktisk gjør hver eneste dag – nemlig utholdenhetstrening.

Buss, bagasje og folk var plutselig på plass og vi kunne stige av ved hotellet 1245, just in time! En kjapp ompakking og jeg var ved bassenget 1315. Hoppet i vannet et par minutter senere og rakk 2500m før vi ble dyttet ut kl 14 av neste leietaker.

Klager ikke over utsikten eller rommet jeg har fått. Lover bra!
Klager ikke over utsikten eller rommet jeg har fått. Lover bra!

Litt lunsj og sykkeltilpasning senere var jeg klar for et par timer rolig sykkeltur. Skjønte med en gang at noe ikke stemte med sykkelen jeg hadde fått. Den var så innmari liten, og her har størrelsen alt å si. Og selv med setet på topp og lengst bak var det ikke mulig å finne en komfortabel stilling. Viste seg at jeg hadde fått en 48-ramme (bruker normalt 51) og kneet mitt murret irritert da 56km var tilbakelagt. Får heldigvis bytte sykkel i morgen og håper på bedre resultat da 🙂

Syklene "våre" henger i eget sykkelrom på hotellet. Her er det ikke lov å ha sykkel med på rommet. Ganske vanlig for Mallorca etter min erfaring.
Syklene «våre» henger i eget sykkelrom på hotellet. Her er det ikke lov å ha sykkel med på rommet. Ganske vanlig for Mallorca etter min erfaring.

Avsluttet med 30 min foamroll/tøying av vonde legger/bein. Torsdagens styrkeøkt kjennes godt. Høyre fot har vært skikkelig kranglete de siste dagene, derfor ble det ingen løping. Resten av leiren skal jeg nok bli godt kjent med vannjoggingens hemmeligheter. Rapport om det kommer senere!

Alt i alt en super første dag, bortsett fra at klumsete meg har en Donaldkul på kneet etter å ha «stupt» inn i hjørnet på senga med kneet først. Typisk! Men for en solnedgang det ble 🙂

Solnedgang på Mallorca

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

En kommentar om “Påskeleir dag 1

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s