Min lengste sykkeltur så langt

Langtur sykkel og 45 min løp offbike var dagens tekst fra Hans. Jeg ville ha følge på tur, og Robert var ikke vond å be. Vi har samarbeidet siden i fjor og han følger mitt opplegg frem til Ironman Kalmar i august. Sola hadde tydeligvis bestemt seg for at vi har vært særdeles snille i år og jobbet mer enn hardt nok, for den smilte og varmet hele tiden 🙂 Jeg er glad jeg hadde solkrem på, for det skulle bli en laaang dag i sola for min del.

Klare til start!
Klare til start!

Vi møttes ved Operaen 0930. Kursen gikk sørover og målet var Son. Allans blogginnlegg fra igår var inspirasjonen og jeg tror vi fant sånn tålelig veien. Vi kom oss i hvert fall frem til Galleri Soon der det vanket både mat og drikke til to fornøyde syklister etter drøyt 2,5 time og nesten 68 km. Og selv om vi dro relativt tidlig var vi langt i fra de eneste på veien. Vi hadde mer enn nok med å nikke og smile til alle vi møtte, utrolig trivelig å være ute på tur. Her er det Simon Johannson og Carl Fredrik Hagen som har fått nødvendige karbohydrater før de setter seg på syklene igjen.

Ved Galleri Soon møtte vi kjente :)
Ved Galleri Soon møtte vi kjente 🙂

Jeg hadde en knalltung dag i går. Selv om det var bare en svømmeøkt på planen, gikk det trått i vannet. En tur i kjelleren er vel den beste beskrivelsen. Kroppen var i bedre slag i dag, men jeg fulgte opplegget fra Hans nøye, langtur uten intensitet. Robert er i form og sterk på sykkelen. Han prøvde stadig å sette opp farten, men ble holdt igjen av «kjerringa med pisken». Rolig tur – ja det er rolig tur! Dessuten visste jeg jo at det ventet 45 min løping etter endt tur, det gjaldt å disponere krefter. Derfor ble det raskeste veien hjemover, via Outlet i Vestby, fort gjennom Ås og Mosseveien inn til byen. Likevel tok det sin tid, uten at det egentlig gjorde noe. Vi koste oss med sola og selskapet.

Så blide var vi i sofaen på Galleri Soon sin uteservering. Frister absolutt til gjentakelse, snakk om koselig sted!
Så blide var vi i sofaen på Galleri Soon sin uteservering. Frister absolutt til gjentakelse, snakk om koselig sted!

Etter nesten 5,5 time og 131 km kunne jeg endelig svinge inn på egen vei hjemme. Ny personlig rekord i distanse faktisk! Da den forrige ble satt i fjor vår, var jeg ikke i nærheten av å kunne løpe av gårde rett etterpå. Denne gangen var jeg også veldig sliten, mest fordi jeg var tom for næring. Karret meg opp til kjøkkenet hvor det ble en Smartfish og en rask bolle med musli og chiafrø. Et par minutter for å si hei til gutta og skifte til tørt tøy, men så var det ut av døra. Det gjelder å ikke vente for lenge for å få den rette offbike-effekten (og for å unngå å bli sittende på sofaen). Og hva hjelper vel bedre på motivasjonen enn kliss nye løpesko?

Jeg har fått nye sko fra Salming. Freshe farger og god passform.
Jeg har fått nye sko fra Salming. Freshe farger og god passform.

Turen startet rolig hjemmefra opp mot Bogstadvannet. Der hadde isen gått og noen var faktisk i vannkanten for å bade. Jeg bare løp 🙂 Tenkte ikke spesielt mye på farten, men løp progressivt og overraskende lett med mange sykkelmil i beina. Faktisk en av mine beste turer så langt. Totalt ble det 9,5km på 45 minutter og skikkelig godfølelse på slutten av en lang treningsdag. Bortsett fra at lungene verker og øynene svir etter over 6 timer i frisk luft full av svevestøv. Men nå etter middag er det en slagen dame som ligger på sofaen. Trøtt og sliten og tung i kroppen. Flaks for meg at vi stiller klokka og mister en time i natt… (not!). Skal likevel prøve å være klar for to timers langtur løp i morgen 🙂

Beste måten å slappe av på etter trening. Dobbel dose restitusjonstights på beina og med gullgutten min på fanget. God natt!
Beste måten å slappe av på etter trening. Dobbel dose restitusjonstights på beina og med gullgutten min på fanget. God natt!
Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

2 kommentarer om “Min lengste sykkeltur så langt

  1. Bra gjort med en långtur på 5,5 timmar cykel, det ger starka ben:) Skönt att solen skiner samtidigt på långturen, lite solskenscyklist är man allt! Här i Göteborg cyklades det 11 mil i strålande sol och jag fick till och med sommarkänsla, härligt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s