Triathlonsamling på Beitostølen 25-27.april

Jeg har takket ja til å være instruktør på How2 sin triathlonsamling på Beitostølen siste helgen i april. Håper å se deg der! Jeg gleder meg i hvert fall til å bidra med det jeg kan om triathlon og open water svømming. Her blir det gode muligheter til å lære seg god løpeteknikk, bli raskere i vannet og skape nye vennskap. Du er hjertelig velkommen, enten som erfaren utøver eller som nyfrelst eggeskall («nybegynner» på ishockeyspråket).

Samlingen holdes på Radisson Blue Beitostølen 25-27.april. Den vil inkludere svømmeinstruksjon av meg og Jon Thorp (som jeg skal kjøre Ö till Ö med). Det vil bli teknikkurs i løp (Kari Uglem og Håvard Nordgård) og foredrag om treningsfysiologi. Du vil garantert få inspirasjon for den kommende sesongen og hotellet sørger for god mat underveis.

Team Smartfish skal kjøre Ö till Ö. Vi sponses av Smartfish som sørger for at vi hele tiden har sunne omega 3 fettsyrer i blodbanen :)
Team Smartfish, altså Jon Thorp og meg, skal kjøre Ö till Ö. Vi sponses av Smartfish som sørger for at vi hele tiden har sunne omega 3 fettsyrer i blodbanen 🙂

Selve samlingen koster 1500 kroner uansett hvilket nivå du velger. I tillegg kommer overnatting og mat, der How2 i samarbeid med Radisson Blue Beitostølen tilbyr meget gode priser. Halvpensjon for hele helgen kr. 1500.- i dobbeltrom. Fullpensjon for hele helgen kr. 1800.- i dobbeltrom. Tillegget for enkeltrom er på 300 kroner. Så hva venter du på? Bli med nå 🙂

Opplegget er tilpasset ulike ferdighetsnivå:

How2Triathlon Start (nybegynner): Du ønsker å delta på triathlon eller har deltatt på kortdistanse og svømmer litt krål. Målet ditt er å utvikle svømmeteknikk og løpeteknikk og gjennomføre olympisk distanse eller halv ironman! Her har vi 15 plasser og det er her jeg vil hjelpe til for å gi deg trygghet og fart i det våte element.

How2Triathlon Best (viderekommende): Du har deltatt på noen triathlon og svømmer krål bra. Målet ditt er å utvikle svømmeteknikk og løpeteknikk samt oppnå gode resultat på halv maraton og gjennomføre halv eller full ironman! Her er det også 15 plasser tilgjengelig og Jon is «your guy».

Her kan du lese hele programmet og følge linker for påmelding! Vi ser frem til å se deg på samling 🙂

Jeg ser frem til å gi deg en high five på Beitostølen i april. Foto: Dag Oliver/relaxedsports.com
Jeg ser frem til å gi deg en high five på Beitostølen i april. Foto: Dag Oliver/relaxedsports.com
Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s