Aktiv kjærestehelg i Stockholm

Forrige helg var vi i Stockholm på kosetur uten barn. Det innebærer god mat, godt drikke og for det meste det som andre par gjør på kjærestetur. Men med en treningsplan og noen hårete mål i sikte (Ö till Ö og Ironman Sweden) gjelder det å få unna treningen likevel.

Klar for løpetur i Stockholm
Klar for løpetur i Stockholm

Både Kristian og jeg prioriterer begge trening høyt. Vi har alltid gjort det vi kan for å tilrettelegge for hverandres trening. Det gjør vi også når vi er på kjærestetur (eller har barnevakt en helg hjemme). Vi er nok et par litt utenom det «vanlige». I helgen var Magnus hos min familie i Holmestrand. Likevel satte vi vekkerklokka på 06 for å rekke helgens løpeturer (jeg hadde nemlig skole resten av helgen). Det gjelder å stå opp for å få ting gjort 🙂

I Stockholm ble treningen lagt til Eriksdalsbadet for svømming, løping på Djurgården og hotellets treningsrom i kjelleren ble brukt til både styrke og løp. Treningstøy og annet ble oppbevart i skapene på sentralstasjonen i mens, på den måten hadde vi alltid tilgang på tøyet når vi var klare for en økt 🙂 Fire timer trening i løpet av en helg er jo ikke stort i forhold til vanlig, men vi fikk lagt inn et par gode kvalitetsøkter (5000 m svømming og 20 km løping blant annet). Da kunne resten av helgen benyttes til sightseeing og annet kos med god samvittighet.

Sørg forresten at du får med deg et besøk på Asics Store i Stockholm! Her kan du få testet løpskapasitet, løpesteg, filmet løpeteknikken din osv. Og du kan se skoene Lisa Norden vant sølv med i OL (eller tapte gullet med). Innlegg om løpetesten kommer ganske så snart 🙂

Lisa vant sin OL medalje med disse skoene.
Lisa vant sin OL medalje med disse skoene.

Her er noen tips til spisesteder i Stockholm!

Vårt favorittsted å spise middag er uten tvil tapasrestauranten Caliente. Den har tre forskjellige serveringssteder i byen, vi har vært på den på St.Eriksplan og den i  Adolf Fredriks Kyrkogata. Begge har god service, nydelig mat og hyggelige priser. Denne gangen var vi så heldige å bli kjent med kokken, og da vanket det både gratis dessert og kaffe til slutt 🙂

Liker du tapas er Caliente Tapas Bar stedet å gå i Stockholm. Mye bra mat for pengene!
Liker du tapas er Caliente Tapas Bar stedet å gå i Stockholm. Mye bra mat for pengene!

Vi har også gode erfaringer med restauranten i kjelleren på PUB, nemlig Voltaire. Her har de økologisk mat, store porsjoner og veldig god stemning. Passer for både lunsj og middag sentralt i Stockhom. Jeg er så glad for at Jessica viste meg denne perlen!

Voltaire på PUB i Stockholm

Kristian jobber jo i Stockholm ganske ofte. Rett over gaten for kontoret hans ligger kjøpesenteret Mood Stockholm. Her har de flere ulike spisesteder som alle ser innbydende ut enten du vil ha frokost, lunsj eller middag. Eller kanskje bare en fika? Et perfekt sted å ta en øl eller noe annet sprudlende etter en real shoppingrunde (eller treningsøkt). Vi spiste lunsj på EAT forrige søndag og ble ikke skuffet. Ellers så er Kristians lunsjfavoritt i farta Mama Ye’s. Her blir du god og mett for en hundrelapp, inkludert drikke 🙂

Stockholm er etter hvert også blitt kjent for sine brunsjer i helgene. Prisene ligger fra 260 kr til 400 kr per person, men til gjengjeld kan du som regel spise så mye du vil i et par timer. Vi har vært innom Kaknästornet, der du sitter høyt over bakken med utsikt over byen. God mat og en liten opplevelse i seg selv. Husk å booke bord i forkant, det gjelder egentlig alle stedene i byen er vår erfaring! Sist helg prøvde vi oss også på en lunsj hos Marie Laveau etter den tøffe svømmeøkten i Eriksdalsbadet (igjen – husk å booke bord!). Her spiser du ikke så mye du vil, men bestiller fra menyen. Maten kom kjapt og smakte veldig godt, men neste gang skal vi være litt tidligere ute og booke bord hos Berns isteden

 

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s