Ny sponsor og ny sykkel!

Det har vært hektiske tider for Fullfart Lingsom i det siste. Jeg har hatt en runde samtaler med gamle og nye sponsorer og samarbeidspartnere, for å snakke om sesongen som gikk og den som står foran meg. Føler meg utrolig heldig som har  mange som ønsker å støtte meg videre og ser verdien i arbeidet som legges ned. Både på treningsfronten og her på bloggen og andre sosiale medier. Det gjør meg full av pågangsmot for videre satsing!

Jeg er privilegert som har kunnet velge ulike leverandører å samarbeide med. Det er få endringer fra i fjor, men på sykkelsiden har jeg valgt å gå tilbake til Birk Sport for 2014. Det var de som fikk meg i gang i 2012, og jeg har syklet på landeveisykkelen deres SST 2.0 siden den gang.

Draftlegal triathlon betyr at vi kan ligge på hjul på syklingen. Da er temposykkel og tempostyre forbudt. Derfor sykler jeg på min trofaste Fuji sst 2.0 i Barcelona i morgen.
Draftlegal triathlon betyr at vi kan ligge på hjul på syklingen. Da er temposykkel og tempostyre forbudt. Derfor sykler jeg på min trofaste Fuji sst 2.0.

I fjor hadde jeg Argon 18 temposykkel fra Unaas Cycling, men da Unaas ikke lenger skulle ha dette merket valgte jeg å gå tilbake til kjent territorium hos Birk Sport. MERK: Jeg har absolutt ingenting å utsette på Unaas Cycling og kommer til å fortsette med dem som sponsor på hjulfronten. For øvrig har Kristian kjøpt Argon 18-sykkelen min, han er nemlig superfornøyd med den og gleder seg til å bruke den i Haugesund og på Kalmar.Logo Birk sport

For meg ligger det en stor trygghet i å velge et samarbeid med Birk Sport. Lars (min mann på Birk) har alltid et smilende vesen og en perfekt vokset bart. Og syklene mine er i de beste hender hos ham og servicegutta på bakrommet. Birk Sport har lange åpningstider, veldig rask service og gode produkter til gode priser. Det er sånn jeg liker det. Håper å få være med på et mekkekurs snart, så trenger jeg ikke komme innom støtt og stadig, men det er jo så koselig da!

Til helgen åpner Birk Sport ny butikk i Larvik, i tillegg til de som allerede finnes i Bærum, Oslo, Tønsberg, Lillehammer, Vestby og Trondheim. Det skulle altså være gode muligheter for dere som måtte være interesserte i sykler eller annet utstyr/service derfra.

Helt til slutt, hils på min nye sykkel! Fuji Norcom Straight 1.3. Rød og kul og fortsatt uprøvd. Må få gjort en sykkeltilpasning hos Petter Gustavsen i Drøbak, men så skal den ut på langtur 🙂 Mer om selve sykkelen kommer i et senere innlegg!

Vårt nyeste medlem i familien er knallrød og rask. Med nye hjul fra Unaas blir den ekstra kul!
Vårt nyeste medlem i familien er knallrød og rask. Med nye hjul fra Unaas blir den ekstra kul!
Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

2 kommentarer om “Ny sponsor og ny sykkel!

  1. Gratulerer, den var kjempe fin og du greier vel å sitte lenge på denne du. Jeg har aldri syklet på tempo, men i kveld ble faktisk en Specialized i boks til meg også 😊

    1. Må jo håpe at jeg kan sitte på den ja 🙂 men har ikke testet enda. Krever litt tilvenning og hver tempo er ulik, så det blir å starte på null. Nakken er det største problemet hos meg, så hvis den holder blir det bra. Kult med nye sykler, grattis!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s