Trening uke 11

Det er tre måneder til sesongens første triatlon for min del, nemlig Hove Tri. Før den tid står det noen løp på planen og intensiteten på treningsøktene mine kommer til å økes ganske bra de neste ukene. Forrige uke var den første uka i en slik ny syklus og det kjennes på kroppen. Jeg har vært sliten, sovet dårlig og vært sulten mer eller mindre konstant. Nå ble heller ikke alt av oppsatte økter gjennomført. Torsdag fikk jeg anledning til å være med på en reklamefilminnspilling i Ålesund og det ville jeg jo ikke si nei til. Så da gjorde jeg det beste ut av det.

Sånn så det ut da vi gjorde reklamefilm. Jeg er spent på resultatet!
Sånn så det ut da vi gjorde reklamefilm. Jeg er spent på resultatet!

Helgen tilbrakte vi i Stockholm, noe som også la sine begrensninger på treningen. Det ble ingen langtur sykkel, men beina fikk gått mange, mange kilometer uten at det kom opp i treningsoversikten. Vi fikk imidlertid gjort en skikkelig bra svømmeøkt i Eriksdalsbadet og en flott langtur løp på Djurgården. Stockholm anbefales!

Vi måtte jo en tur innom Eriksdalsbadet. Et raskt basseng absolutt, skjønner hvorfor Lisa Norden trives her!
Vi måtte jo en tur innom Eriksdalsbadet. Et raskt basseng absolutt, skjønner hvorfor Lisa Norden trives her!

Totalt ble det drøyt 13 timer trening denne uka:

Mandag: Hovedserie 3x(50-100-150-200-150-100-50). 15-20 sek pause og i3-puls, selv om farten ikke var mer enn i2. Ble en bra gjennomkjøring og jeg var faktisk så sliten i beina etter gårsdagens langtur at det ikke ble noe av styrkeøkten som sto på planen.

Tirsdag: Svømte en kort, rolig økt. 5×500 i1-2 før jeg hadde en PT time i vannet. Rakk så gårsdagens styrkeøkt (rolig) før neste PT time. Etter dette var det klart for sykkeltur i finværet. Her hadde jeg intervaller og styrketråkk, totalt 2t40min og jeg klarte endelig å sykle i «svingene». Dagens siste post var en 30 minutters løpeøkt rett etter syklingen. Første 10 min i konkurransefart, deretter rolig. Overraskende gode bein 🙂

Onsdag: Syklet til og fra jobb. Intervalløkt på løp var hovedøkta for dagen. 8x400m og det var tungt, siden jeg var sliten etter gårsdagens 4,5t trening, men det fløt lettere utover. Vel hjemme på stuegulvet ble det 15 min coretrening (au!) og litt stretching.

Torsdag: Lang dag på filminnspilling i Ålesund. Rakk imidlertid å gjøre en rolig løpetur inne på Stamina Hot (storm utenfor) og 30 min stretch/foamroll, pluss 30 min styrketrening. Det var fryktelig tungt å løpe de første ti minuttene, men så løsnet det 🙂

Fredag: Hviledag og helt fri. Kjørte faktisk til svømmehallen for å svømme før avreise, men var så trøtt og sliten at jeg snudde og tok meg en ekstra halvtime på sengen i stedet.

Sånn svømmer du 5000 meter på 80 minutter!
Sånn svømmer du 5000 meter på 80 minutter!

Lørdag: Helgen tilbrakte vi i Stockholm og jeg gledet meg til å teste Eriksdalsbadet. Men etter en dårlig natt med søvn på et altfor varmt hotellrom var det så som så med formen. Heldigvis varte det bare til jeg hoppet i vannet, for her gikk det ganske bra unna tross alt. 5000 meter ble svømt på 80 minutter, inkludert pauser 🙂 Herlig følelse, selv med tidenes største puter under øya. En lang lunsj og en ettermiddagslur senere løp jeg 10km på mølle på hotellet og tøyde 10 minutter.

Søndag: Lang løpetur i Stockholm. 90 min progressiv tur med  7 min nedjogg til slutt. Det gikk overraskende lett i sola på Djurgården, totalt ble det 19,5 kilometer på de 97 minuttene selv med sterk motvind i halve løypa. Ingen vondter. Ti min tøying måtte til i etterkant.

På Stockholm Centralstation har de smarte oppbevaringsbokser. Her la vi igjen en sekk med tørt tøy og mat, slik at vi raskt kunne skifte og spise etter langturen.
På Stockholm Centralstation har de smarte oppbevaringsbokser. Her la vi igjen en sekk med tørt tøy og mat, slik at vi raskt kunne skifte og spise etter langturen.
Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

4 kommentarer om “Trening uke 11

 1. Skal du delta på Hove?? Så gøy!! 🙂 Der skal jeg være med på min aller, aller første triathlon – ever!! 😀 håper det blir en fin vår og sommer, slik at vanntemperaturen ikke er så altfor ille… 😛

  1. Ja Hove er jo NM i år, så det er klart jeg må være med.
   Kristian skal også og det passer bra siden det blir vår sjette bryllupsdag. Hadde vært fint å krysse målstreken samtidig, men da må jeg nok bli litt raskere først. Jammen godt det er tre måneder igjen! Skal du kjøre sprint eller olympisk?

   1. Hehe. Det blir jo en flott markering! 🙂 Jeg skal delta på sprinten, mener det er om lørdagen. Er NM lørdag eller søndag? Mener å huske at det var noe som skjedde hele helga. 🙂 Siden dette er min aller første, så slår vi skikkelig ut håret og har booket oss inn på hotell i Arendal for hele helga. Satser på at det blir litt sjampis på rommet om lørdagskvelden.. 😉 Må jo kjøre litt skikkelig stil første gangen.

   2. NM er på den olympiske distansen, så det er på søndag. Satser på heiagjeng i sjampisrus jeg da 🙂 Selv har jeg skole hele helgen, og må kjøre ned etter skolen i Oslo på lørdag. ikke helt optimalt 😦 Men gjør det beste ut av det!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s