Har du sett svingene mine?

I dag hadde jeg litt av et gjennombrudd på sykkel. Kan det være slik at veien har blitt slakere og mindre svingete siden i fjor? Det var nemlig slik det føltes på tur i dag. Faktisk var det litt av en åpenbaring.

Nå skjønner jeg hvorfor folk har irritert seg over meg og himlet med øya. Når jeg har trukket meg i det jeg har oppfattet som kjempesvinger. I dag hadde jeg nemlig på meg deres briller. Det var jo ingen svinger der! Hva var det da å være redd for?

Hvordan kan jeg ha vært redd for den «svingen»? Det var jo knapt en kurve. Og hva med DEN?? Var det i hele tatt en sving? Og hva med den bakken. Her lurte jeg på om bremsene ville holde i fjor, men nå var det bare å rulle ned.

Årets aller første sykkeltur på norske veier ble gjennomført i helgen. Da var det strake veien fra Holmestrand til Drammen. I dag sto imidlertid testbakken min for tur. Og for en lettelse det ble!
Årets aller første sykkeltur på norske veier ble gjennomført i helgen. Da var det strake veien fra Holmestrand til Drammen. I dag sto imidlertid testbakken min for tur. Og for en lettelse det ble!

Bakken det handler om satte jeg ny pers på sensommeren i fjor. Da var jeg storfornøyd og feiret med is etter å ha jobbet tiden ned med nesten 30 sekunder i løpet av sommeren. I dag – på årets første tur i bakken – perset jeg med 30 sekunder! Uten å sykle spesielt fort, uten å være utenfor komfortgrensen, uten å pushe grenser. Jeg bare trillet ned og lurte på hvor svingene hadde blitt av.

Jeg GLEDER meg til sesongen!!! Med nye briller 😉

Etter to treningsleire i oppkjøring har jeg ENDELIG blitt mye tryggere på sykkel. Og en trykkere Kari er en raskere Kari. Sjelden har jeg gledet meg så mye til å sykle :-)
Etter to treningsleire i oppkjøringen har jeg ENDELIG blitt mye tryggere på sykkel. Og en trykkere Kari er en raskere Kari. Sjelden har jeg gledet meg så mye til å sykle 🙂 og i mai skal Lluc-bakken på Mallorca til pers!
Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

En kommentar om “Har du sett svingene mine?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s