Påmeldt Holmestrand Maraton

Da var det gjort! Kristian og jeg er påmeldt Holmestrand Maraton på distansen halvmaraton. Det er mer enn nok for meg, og jeg kommer til å ta det som en god treningsøkt i konkurransefart. En fin gjennomkjøring før jeg skal delta på Wings for life World Run i Stavanger 4. mai. Har du meldt deg på? Påmelding til Stavanger gjør du her.

Vi satser på at all løpetreningen vi har gjort i vinter skal bære frukter den 5. april.
Vi satser på at all løpetreningen vi har gjort i vinter skal bære frukter den 5. april.

Holmestrand Maraton går av stabelen 5. april i min hjemby Holmestrand. I fjor løp jeg 7,5 km og synes det var fryktelig tungt. Nytt av året er at løypa er flyttet fra «fjellet» og ned i sentrum. Det gjør at vi får en flat og raskere løype. Dessuten satser vi på at hele Holmestrand og omegn kommer for å heie på deltakerne i det som blir en rundløype på 5 km. Skal du løpe maraton blir du nok litt lei, men til gjengjeld får du veier sperret for trafikk og nok av løypevakter underveis. Det blir jo også mye lettere for publikum å følge med i en slik kort rundløype 🙂

For øvrig kan du melde deg på 5 km – 10 km – halvmaraton og maraton, burde jo være noe for enhver smak? Eller du kan velge å gå 5 km for kreftsaken.

Holmestrand Maraton kan nok skilte med en av de beste deltagerpakkene i år. Samtlige deltagere får utdelt deltagermedaljen med motiv fra den gamle Melkefabrikken som produserte Vikingmelk gjennom et halvt århundre nettopp i Holmestrand. Fin tskjorte i ny farge, drikkeflaske og gymbag følger med. På toppen av det hele får hver deltager også abonnement på tre nummer av norske Runners World (hvor jeg er en av bloggerne) og et nummer av Kondis.

Du kan følge arrangementet på deres Facebookside. Her holdes det også konkurranser hvor du kan vinne utstyr fra sponsorer 🙂 Så hva venter du på? Husk at prisene øker med 100 kr per distanse fra 15. mars. Påmelding skjer her!

Vi satser for øvrig på at Magnus blir med på barneløpet – hvis han vil såklart!

Vel hjemme fra Playitas håper jeg sola titter frem også her hjemme, slik at jeg får flere slike turer i solskinnet fremover!
Vel hjemme fra Playitas håper jeg sola titter frem også her hjemme, slik at jeg får flere slike turer i solskinnet fremover!

 

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s