Med familien på treningsleir

For å få en avveksling fra sykling på rulle og løping i sørpa liker jeg å reise på treningsleir i løpet av vinterhalvåret. Minst en gang, gjerne oftere. Denne sesongen er jeg heldig. Nylig var jeg to uker på Gran Canaria og nå befinner jeg meg på Fuerteventura. For tredje året på rad har vi lagt vinterferieukene til treningsparadiset Playitas. Hele familien med mormor inkludert.

Det er supert å ha mormor med på tur!
Det er supert å ha mormor med på tur!
Sol, sommer og strandliv. Playitas har alt for den aktive familien vår.
Sol, sommer og strandliv. Playitas har alt for den aktive familien vår.

Her er alt tilrettelagt for aktive familier og vi stortrives. Det finnnes verken shopping, turistbutikker eller gaterestauranter. Sportsbaren har hyggelig kveldsmusikk (kan mamma fortelle) men heller dårlig omsetning av alkoholholdig drikke. Folk kommer ikke hit for å feste. Ikke bittelitt en gang. Her er det trening og aktivitet som gjelder. Noe menyen i buffetrestauranten gjenspeiler. Variert og sunt kosthold, med tilhørende kraftig bakverk og søte desserter for karbohydratsugne idrettskropper. Og går du lei maten er det fullt mulig å ta en ti minutters spasertur til den lille byen Las Playitas, der ligger det en veldig god fiskerestaurant «Restaurant Las Playitas».

På Restaurant Las Playitas spiste vi "mixed Fish" til lunsj i dag. 25 euro betalte vi og fikk et fat fullt med fisk og skalldyr. Nok til tre stappmette voksne. Nam!
På Restaurant Las Playitas spiste vi «mixed Fish» til lunsj i dag. 25 euro betalte vi og fikk et fat fullt med fisk og skalldyr. Nok til tre stappmette voksne. Nam!

Jeg nyter å ha med familien på tur. Her vet jeg at de har nok å finne på mens jeg er på trening. Gutta koser seg på spa (10 euro for voksen, gratis for barn), de spiller minigolf og er på driving rangen ved golfbanen. Eller leker med Sharky på miniklubben, deltar i sportsaktiviteter eller går på skattejakt på stranden. Og hver dag klokken 1515 står Magnus klar i hotellbassenget for vannaerobic!

 

Hver dag er det vannaerobic i bassenget. Magnus stråler av lykke når musikken skrus på og spør hele dagen hvor lenge det er til den starter!
Hver dag er det vannaerobic i bassenget. Magnus stråler av lykke når musikken skrus på og spør hele dagen hvor lenge det er til den starter!

 

Dessuten er Magnus glad i å være med meg på trening, enten det er i bassenget eller på overgangsøkter og løpeteknikk. Han følger nøye med. Det er faktisk veldig moro å ha ham på sparkesykkel ved siden av når jeg løper om kapp med syra på intervaller 🙂

Magnus vil gjerne også «gjøre som mamma». I det siste har svømmingen vært populær. Jeg svømmer opp og ned i 50-meters bassenget, mens han sparker av gårde ved siden av. Og når jeg er ferdig vil han uti og svømme noen «lengder». I dag ble det 10×15 meter. Før vi drar hjem tror jeg faktisk vi kan si at han har lært å svømme. På ordentlig!

At Magnus endelig tør å være med i det store bassenget er kult. Nå hopper han uti så fort jeg er ferdig å trene, så svømmer vi noen lengder sammen :)
At Magnus endelig tør å være med i det store bassenget er kult. Nå hopper han uti så fort jeg er ferdig å trene, så svømmer vi noen lengder sammen 🙂

Etter en varm dusj blir han gjerne med på tøying. Skikkelig hermegåsa er det der vi sitter side om side og tøyer. Er det rart jeg koser meg??

Magnus gjør akkurat som meg for tida, det er moro å lære ham ulike øvelser når han selv tar initiativet.
Magnus gjør akkurat som meg for tida, det er moro å lære ham ulike øvelser når han selv tar initiativet.

Kari og Magnus tøyer

 

De siste dagene har vi vært ferdige med svømmingen rett før kl 18. Da er det godt å varme seg i solveggen i dagens siste stråler.
De siste dagene har vi vært ferdige med svømmingen rett før kl 18. Da er det godt å varme seg i solveggen i dagens siste stråler.

 

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

5 kommentarer om “Med familien på treningsleir

  1. I år som flere år tidligere blir det Mallorca med sykkelklubben, men dette stedet frister det å prøve neste år. Kjører du intervall på mølle siden sønnen er ved siden av? Ha et fortsatt fint opphold 😊

    1. Hei Øystein,
      Jeg løper intervaller ute, og Magnus kjører i full fart på sparkesykkelen ved siden av. Han holder ikke så lenge da, men Kristian og Magnus er ofte med for å heie og se på juniorene også. De er jo så raske!
      De har fullt treningssenter her med alle fasiliteter, så både inne og utetrening er mulig. Anbefales!

  2. Dette ser helt fantastisk ut 🙂 Jeg skal dit i slutten av april og gleder meg til å prøve ut fasilitetene der! God trening videre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s