Tøffest i verden!

Det kommer stadig nye kåringer på hvilke konkurranser som er tøffest i verden. Et av arrangementene som går igjen har vært Norseman Xtreme Triathlon. Det var også det eneste triatlonet som klarte å komme seg med på listen da The Telegraph denne uken laget oversikten over verdens 8 tøffeste konkurranser. En annen konkurranse som kom seg gjennom nåløyet var Ö till Ö!

«Hvis du ser etter en annerledes konkurranse trenger du ikke se lenger enn den legendariske Ö till Ö. Lokalisert i den svenske skjærgården skal lag på to og to fra soloppgang til solnedgang svømme mellom 26 øyer og løpe over dem. Totalt 10 km svømming og 65 km løping. Siden temperaturen i sjøen kan bli så lav som 10 grader må deltagerne ha på seg modifiserte våtdrakter. De må også lære seg å svømme i løpesko, siden det ikke finnes tid til å ta dem av og på», skriver The Telegraph om konkuransen.

Jeg skal altså være med på en av verdens åtte tøffeste konkurranser. Og min makker Jon Thorp, han skal jammen være med på begge to innenfor en så kort tidsramme som bare tre uker. Blir han da den tøffeste utøveren i verden?

Team Smartfish skal kjøre Ö till Ö. Vi sponses av Smartfish som sørger for at vi hele tiden har sunne omega 3 fettsyrer i blodbanen :)
Team Smartfish skal kjøre Ö till Ö. Vi sponses av Smartfish som sørger for at vi hele tiden har sunne omega 3 fettsyrer i blodbanen 🙂

I dag hadde Jon og jeg vår første treningsøkt sammen. Den foregikk i bassenget og vi satser på å gjøre mange flere slike økter fremover. Han må som kjent økte svømmemengden, mens jeg jobber jevnt og trutt med løpingen. Fremover skal vi jobbe med strategier for konkurransen, ha noen skikkelige helvetesøkter og kanskje prøve oss på en swimrun hvis vi får tid.

Du kan følge ferden vår – Team Smartfish – mot Ö till Ö på Facebook.

Vil du vite mer om Smartfish?

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s