En smule utafor

Det er søndag kveld. Jeg skulle vært fornøyd og glad etter en super konkurransedag i Fredrikstad, isteden sitter jeg sliten og smådeppa på kjøkkenet hjemme. Det ble ingen konkurranse i dag. Årsakene er flere.

Kristian og jeg har nettopp vært gjennom vår tøffeste uke som foreldre så langt. Jeg går ikke nærmere inn på det akkurat nå, men ingen av oss er syke eller skadet, og vi har ikke tenkt til å gå fra hverandre eller noe. Kriser kommer i mange former og den siste uka har vært beinhard. Jeg har sovet lite, vært veldig mye bekymret og jeg skjelver som et aspeløv.

For meg funker trening veldig godt som mental avlastning. Treningen er min egentid, min meditasjon, mitt fristed. Og heldigvis tåler kroppen den belastningen godt. Så får det heller være at jeg er skikkelig sliten resten av tida.

At mamma tok seg tid til å komme noen dager slik at Kristian og jeg kunne ta noen skikkelig tøffe treningsøkter sammen, det var helt konge. Tusen takk! All anledning til å gi deg de varmeste klemmer på morsdagen (herved sendt!). Kristian og jeg fikk trent så svetten silte og kvalmen satt godt i brystet. Vi var utslitte og frustrerte, men følte oss mye bedre etterpå.

Derfor ville jeg også være hjemme i dag, fremfor å kjøre til Fredrikstad og være borte hele dagen. Det er jo tross alt morsdag, og jeg ville være sammen med de som betyr mest for meg. Etter lite søvn var beslutningen også superenkel å ta. Det ble bananpannekaker til frokost med kaffe i ny «verdens beste mamma»-kopp 🙂 Tid til sofakosing og OL-sending. Pluss en knallharde treningsøkt så klart.

Jeg håper den kommende uka gir oss noen flere svar, noen færre bekymringer og mye søvn. Ser du meg og jeg ikke hilser eller smiler like mye som før, så har det ingenting med deg å gjøre. Satser på å være tilbake i godt gammelt slag snart 🙂

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

14 kommentarer om “En smule utafor

  1. Takk for det Marielle. Vi er nok over det verste, men usikkerhet er et skummelt spøkelse. Så inntil ting er avklart blir det nok fortsatt litt unntakstilstand.

 1. Tøft og modig gjort av deg å være åpent om dette. Livet er ikke alltid en dans på roser. De som hevder noe annet lyver, rett og slett. Hard trening kan døyve smerter og vonde tanker, men før eller siden må du ta tak i de utfordringene du har nå. Uansett; ta vare på nummer tre i din familie, uansett om det går ut over noen treningsøkter.

  1. Takk Petter. Livet er fullt av opp og nedturer. Heldigvis mest glede og opptur for vår del. Akkurat denne gangen er ting utenfor vår egen kontroll, det gjør det ekstra vanskelig å forholde seg til. Nummer tre i familien blir godt ivaretatt, vi er heldige som har en super storfamilie og venner som stiller opp på kort varsel. Men ja, totalbelastningen er høy og opplegget tilpasses deretter. Familien først 🙂

 2. Hei. I slike perioder liker jeg å lese gode bøker. Tommy Fjelheim er mental trener for Cecilia Brekhus. Han har skrevet boken TENK SOM EN KRIGER. Denne gir meg både god inspirasjon og motivasjon til videre arbeide. Du kan lese mer om Tommy og boken på nettsiden hans: http://www.bravura.no. Stå på!

 3. Så bra at du ikke bare deler fra livet og treningen når det går bra. Ikke bra å se at dere har det tøfft på hjemmebane, men det er inspirerende å se at du ikke bare perser og spiser bananpannekaker.

  Heier på deg og familien din!

  1. Tusen takk Jørgen! Er jo alltid spennende å se hva som skjer når vi deler slike ting, men så langt har det gått over all forventning. Livet går opp og ned, og det er viktig å dele litt av det som ikke er så kult også. Som skrevet i innlegget har vi det jo egentlig bra, det er bare en tøff periode som vi ikke har helt kontroll på og ikke helt vet hvor lang tid tar. Usikkerhet er ikke noe moro! Men vi er heldigvis et godt team og får mye igjen for det. Gøy at du heier!

   Kari

 4. Hei Kari! som andre har nevnt over – modig av deg å legge ut livet i både opp og nedturer. Ville egentlig bare sende deg en virtuell klem. Håper dere får svar og derigjennom ny sinnsro, og at alt ordner seg. I slike tyngre perioder for min egen del, finner jeg ofte god «terapi» via musikken, og da spesielt The Pearl Collection til Øystein Sevåg.

  1. Tusen takk Janne. En virtuell klem er herved mottatt 🙂 Ting er allerede på gli, men vi vet liksom ikke resultatet med sikkerhet. Det bringer uro og stress, men til uka blir det Fuerteventura på familien (jeg skal bare ta eksamen først!). Gleder meg til sol og sommer!

 5. Sender en stor klem din vei Kari! 🙂 som flere her nevner, takk for at du deler både opp- og nedturer i bloggen – du er en stor inspirasjon. 🙂

  1. Tusen takk Trine. I natt har jeg heldigvis sovet steingodt. Håper virkelig at ting normaliseres fra neste uke av. Da reiser vi jo hele gjengen til Playitas med landslaget, det blir godt å komme ned til sol og varme 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s