Fargerike treningstights

Det er år og dag siden jeg har vært innom en Kappahl-butikk, men da jeg gikk forbi vinduet på CC-vest forrige uke var jeg bare nødt til å se to ganger. Var ikke det en utrolig kul treningstights jeg så?

Det er helt umulig å ikke trene når tightsen er så fargerik og morsom som denne!
Det er helt umulig å ikke trene når tightsen er så fargerik og morsom som denne!

«Billigkjedene» har alle hevet seg på treningstrenden hvor «strong (visstnok) is the new skinny». Heldigvis sier nå jeg, for endelig kan jeg være stolt av alle disse musklene som har bygget seg opp gjennom åra 🙂 Og veldig bra at det går an å kjøpe billig treningstøy som ser bra ut!

Jeg har prøvd tightsen på styrketrening, coretrening og løpetrening. Mer enn godkjent. To tomler opp!
Jeg har prøvd tightsen på styrketrening, coretrening og løpetrening. Mer enn godkjent. To tomler opp!

Ok, så er det kanskje ikke alle som liker tights med leopardprints og orkideer og masse farger om hverandre. Men jeg bare DIGGER det! I hvert fall denne varianten som kun koster 299 kroner. Perfekt passform (jeg kjøpte small). Jeg har løpt i dem og trent styrke i dem. De passer veldig godt til begge deler. Verken klamt eller kaldt, bare veldig gode treningstights. I ekstremt kult design om du spør meg 🙂

At det dessuten går sport kjedene i mellom å komme opp med det kuleste tøyet setter jo en ekstra piff på treningsøkta. Her finner man virkelig noe for enhver smak. Er du ikke like glad i farger og sprekt design som meg, ja da har de faktisk samme modell i helt vanlig svart også. For øvrig har både Cubus og HM fine treningskolleksjoner.

Løp og kjøp! (og nei, jeg er ikke sponset men har kjøpt dem ærlig og redelig helt selv, men ville bare dele!).

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s