Student, jeg?

Så er dagen kommet. Jeg sitter på NIH, altså Norges Idrettshøgskole. Jeg skal ikke på svømmetrening, ei heller på skitur fra Sognsvann. Jeg skal rett og slett studere. Fra 16-22 på en torsdag. Med kun et kvarters pause innlagt. Her snakker vi utholdenhetstrening!

Fire dager i måneden skal jeg altså tilbringe her på NIH. I september (uken etter ö till ö) er det eksamen. Da kan jeg forhåpentlig kalle meg personlig trener (med papirer i orden).

Studielånet er på konto og pensumbøkene har ligget på spisebordet i stua en drøy måned allerede. Deler er lest, og jeg har febrilsk forsøkt å sette meg inn i hvordan e-læringen fungerer. Ikke det enkleste, siden min forrige studiedag er knappe ti år siden. Var ikke så stor bruk av E-læring da jeg ble siviløkonom i 2004. Nå ligger imidlertid ALT på nett! Videoer, forelesninger og prøver. Informasjon og oppgaver. Det er visst nye tider.

image

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

En kommentar om “Student, jeg?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s