Flott slyngeøvelse for løpere

Her om dagen hadde jeg med meg Tine på trening. Hun er ei tøff jente som gjerne vil lære effektive øvelser. Siden jeg nylig har gjennomført instruktørkurs i TRX hos Gymline viste jeg henne noen nye øvelser i dette supre apparatet (altså TRX’en). Blant annet Hamstring Runner som utfordrer bakside lår og hoftestabilitet/core.

I sommer tok jeg med Tine på trening på lekeplassen. Forrige uke var vi på Elixia Lillestrøm.
I sommer tok jeg med Tine på trening på lekeplassen. Forrige uke var vi på Elixia Lillestrøm.

Tine har nå laget et innlegg på sin blogg hvor du på en smart måte kan se hvordan øvelsen skal utføres. Ta en titt da vel! Du kan med fordel putte denne inn i programmet ditt om du vil bli en bedre løper 🙂

Her er for øvrig mitt styrkeprogram for bein.

 

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s