Trening uke 51

Det har vært en god treningsuke, men kroppen har vært sliten. Kristian har vært på jobb i Sverige og som alenemamma noen dager sleit jeg med å få overskudd til å orke/rekke treningen som var satt opp. Men – med nok mat, powernaps og verdens snilleste fireåring gikk det meste i boks. Totalt ble det nesten 12 timer trening. Fokuset var på svømming og lav intensitet. Totalt ble det fem svømmeøkter og 17.500 meter.

Julestemningen har sneket seg inn hjemme. Sakte, men sikkert. Magnus har pyntet treet litt hver dag, og på lørdag sto det endelig ferdig.
Julestemningen har sneket seg inn hjemme. Sakte, men sikkert. Magnus har pyntet treet litt hver dag, og på lørdag sto det endelig ferdig.

Mandag: Hviledag. Svømte en halvtime kontinuerlig på Domus før jobb.

Tirsdag: Langt program på Domus i dag. Hovedserie 4x(300+200+100). Skulle løpt 45 min etter jobb, men ble bare en liten halvtime siden jeg fikk veldig vondt i magen plutselig. Ikke lurt å spise proteinbar rett før løpetur!

1525538_654498077935515_340674561_n

Onsdag: Løp til og fra jobb. Lett og fint egentlig, og fikk testet Haflöfs sin Gram 15 løpesekk. Resultatet fra løpesekktesten finner du i Runners World Norge om ikke så altfor lenge.

Torsdag: Hel dag på kurs for å lære mer om bruk av foamroll. Ble vel en time rulling totalt. Skulle hatt en time styrketrening, men med Kristian på jobb i Sverige og en sliten kropp falt jeg for fristelsen til å hvile. Tror ikke det var et dumt valg.

Torsdagen gikk med til å lære mye om foamrolling. Jeg fikk meg noen ahaopplevelser og MÅ bare bli flinkere til å legge dette inn i hverdagen.
Torsdagen gikk med til å lære mye om foamrolling. Jeg fikk meg noen ahaopplevelser og MÅ bare bli flinkere til å legge dette inn i hverdagen.

Fredag: Startet dagen med svømming på Domus. Rolig økt med fokus på teknikk og utholdenhet. Etter jobb ble det en times løpetur i Frognerparken. Har blitt mye flinkere til å holde tempoet nede, både på svømming og løp. Står det rolig, trener jeg rolig. Håper det skal gi utslag på formen senere.

Robert har gått ned ti kilo siden han startet ironman-satsingen i sommer. Ironman Kalmar i august er målet.
Robert har gått ned ti kilo siden han startet ironman-satsingen i sommer. Ironman Kalmar i august er målet.

Lørdag: Hoppet like gjerne i det fra start og kjørte en tøff svømmeøkt på morgenen. Fikk med meg Robert som kom rett fra nattevakt. Hovedserie 4x(3×100 hardt + 100 løs) on 1.30 og settpause 50 sek. Ingen god dag i vannet. Jeg måtte slite for å holde 1.15-fart og var veldig glad når økta var ferdig. Fikk mat og hvile før det ble 1.45 rolig gjennomkjøring på spinningsykkel, for å spare familien for bråkete rullesykling hjemme midt i leggetida.

Det er faktisk umulig å ikke bli lettere til sinns og i godt humør med en slik soloppgang.
Det er faktisk umulig å ikke bli lettere til sinns og i godt humør med en slik soloppgang.

Søndag: 08.45 møtte jeg Jerome på Hundsund hvor vi løp en drøy time progressivt. Nydelig soloppgang og godt selskap gjør noe med humøret, og løpingen gikk lettere og lettere samtidig som farten økte. Rett inn i svømmehallen for 45 min teknikk uten intensitet. Lenge siden jeg har brukt tid på drills og rolig svømming, det var nyttig og deilig. Godt å være ferdig før 12 med dagens trening, resten av søndagen gikk med til lang lunsj med familien og hjemmekino i stua. Kos!

Etter en formiddag bestående av løping og svømming smakte det ekstra godt med Magnuskos og god mat på The Nighthawk Diner.
Etter en formiddag bestående av løping og svømming smakte det ekstra godt med Magnuskos og god mat på The Nighthawk Diner.
Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s