Innendørstriatlon i Fredrikstad

Ved en tilfeldighet kom jeg i dag over en innendørskonkurranse i triatlon. Altså et triatlon som i sin helhet skal gjennomføres innendørs. Vi snakker svømming i basseng, sykling på spinningsykkel og løping på bane innendørs. Totalt væruavhengig og helt passe lavterskel for dere som har lyst til å prøve triatlon uten å måtte gå til innkjøp av våtdrakt eller sykkel.

At vi ikke har hatt flere slike konkurranser i Norge er egentlig uforståelig, men jeg håper Fredrikstad Winter Games vil bli et strålende arrangement og innendørstriatlon en trend innenfor sporten vår. For hvor kjedelig er det ikke å gå HELE vinteren uten å konkurrere?

Først trodde jeg ved en feiltagelse at konkurransen var et vintertriatlon (altså ski, sykkel og løp), og gleden var desto større da jeg skjønte at det faktisk dreide seg om et ordentlig triatlon. Konkurransen arrangeres i Fredrikstad 9. og 23. februar forresten og det er kun 84 plasser på hver – først til mølla gjelder (tror jeg). Jeg meldte meg på i dag og hvis du gjør det samme, så ses vi der!

Konkurransen foregår slik: Du møter opp i Kongstenhallen hvor svømmedelen gjennomføres. Du forflytter deg på egenhånd til Fredrikstad sentrum (ca. 3-4 km) hvor sykkel og løpedel foregår. Skiftesoneelementet faller fra i denne konkurransen. Du får separate tider for hver gjennomførte øvelse. Disse tidene legges fortløpende sammen slik at du kan følge med på hvordan du ligger an i sammendraget gjennom dagen.

Eneste minuset er at konkurransen starter allerede 0730 på morgenen. I Fredrikstad. Det blir en svært tidlig morgen for oss som må kjøre et stykke for å komme frem. Eventuelt må jeg alliere meg med bekjente i Østfold for å spare litt tid. Uansett – jeg gleder meg!

Her finner du mer informasjon om konkurranseformen og konkurransedagen under Fredrikstad Winter Games.

Påmelding til konkurransen 9. februar.

Påmelding til konkurransen 23. februar.

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

En kommentar om “Innendørstriatlon i Fredrikstad

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s