Morgenkaffe i Puerto Rico

I går var det meldt masse regn her på Gran Canaria. Derfor måtte vi time sykkelturen vår best mulig, for å unngå altfor glatte veier, skitne sykler og kalde kropper. Egentlig så er det jo bare å kle seg riktig i regnværet, men vi var begge enige om at dersom det var mulig å unngå regnet ville vi prøve på det. Og siden gårsdagen skulle bestå av to timer rolig sykling, en time rolig svømming og halvannen time progressiv løping – i tillegg til måltider og hvile og litt coretrening, ble det til at vi syklet ut fra hotellet 0815. Uten noe særlig frokost i magen (ble et par skiver nugatti og peanøttsmør og en banan). Kanskje viktigst av alt – uten morgenkaffen.

Amadores-stranden er fin og barnevennlig, men i går var den helt tom der den lå ensom i regnværet.
Amadores-stranden er fin og barnevennlig, men i går var den helt tom der den lå ensom i regnværet.

Nå er ikke morgenkaffe spesielt viktig for meg. Jeg kan fint gå dager uten kaffe. Men for en viss franskmann er det ikke morgen før kaffen er inntatt. Lite skjønte jeg hvorfor reisefølget mitt var noe irritert og stille på veien vestover forbi Arguineguin. Litt kranglevoren og uventet morgengretten. Men – i ettertid har jeg skjønt at det er ikke så lurt dra kaffemennesker ut på morgentrening uten dopet deres. Så da vi passerte Puerto Rico etter 45 minutter og fortsatte videre mot Amadores Beach og Tauro (for å få den to timers turen tur/retur) ble vi skjønt enige om at det beste var nok å stoppe i Puerto Rico på tilbakeveien og fylle på.

Puerto Rico

Å sykle til Puerto Rico fra Maspalomas er for øvrig en fin tur som passer for alle. Det er ikke spesielt langt, et par mil hver vei bare. Veien er fin hele veien og det er mindre trafikk enn jeg hadde fryktet. Med motorveien GC-1 som nå går helt til Puerto Mogan, har GC-500 som strekker seg vestover langs kysten egentlig blitt en sykkelperle. Det er mange bakker ja, men de er overkommelige og «snille». Oversiktlige svinger og perfekte for meg å trene teknikk i. Og selv om det i går hadde regnet hele natten, ble veien ganske raskt tørket opp og det var verken glatt eller skummelt. Det var bare å kose seg på roligtur og nyte at jeg faktisk slapp å bli klissvåt!

Det var nokså folketomt i Puerto Rico i halv ti tiden på morgenen. Det småregnet og var tidlig, men likevel var det flere turister ute og gikk på promenaden  - det gledet et aktivt treningshjerte.
Det var nokså folketomt i Puerto Rico i halv ti tiden på morgenen. Det småregnet og var tidlig, men likevel var det flere turister ute og gikk på promenaden – det gledet et aktivt treningshjerte.

 

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

En kommentar om “Morgenkaffe i Puerto Rico

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s