God tapas ved Playa del Ingles

Ingen tur til Spania uten tapas. Jeg er egentlig litt kresen på tapas, jeg liker Delicatessen veldig godt hjemme i Oslo og synes vel egentlig at tapas er best der. Men – jeg har hatt et par gode opplevelser i utlandet også, slik som her om dagen. Da var vi ute på middag med Ving-vertinnen «vår» Anna, som hadde anbefalt oss Capaco Tapas. «Byens beste» i følge reklamen, og vi ble ikke skuffet.

Inngangspartiet vitner om et hjemmekoselig og hyggelig spisested.
Inngangspartiet vitner om et hjemmekoselig og hyggelig spisested.

Lokalet var hjemmekoselig og akkurat slik jeg ønsker det skal være. Intimt, hyggelig og med benker og stoler litt om hverandre. Vegger og tak var fulle av skriblerier fra tidligere års gjester, og en lokal harpespiller sørget for å sette stemningen. Restauranten eies av Oliver, eller Ollie som Anna kalte ham. Hyggelig fyr som mer enn gjerne tar deg imot som gjest. Vi fikk raskt servert husets hjemmelagede Sangria. Den smakte veldig godt, selv om jeg gjerne skulle hatt noe mer rødvin i (det er jo en smakssak).

Oliver eier og driver Capaco Tapas. Byens beste!
Oliver eier og driver Capaco Tapas. Byens beste!

Bestillingen gjorde vi kjapt og enkelt på et papir, ved å ringe rundt de rettene vi ville ha. Anna anbefalte og vi fulgte hennes råd. Reker i hvitløk, brød med aioli, serrano, manchego-ost, kanariske poteter, grønne paprika, chorizo og til slutt «cucarachas». Ikke ekte kakerlakker altså, men dadler surret i bacon. Heldigvis!

Deilig lokal tapas i Playa del Ingles

Alt smakte veldig godt, og vi ble alle tre mette og blide utover kvelden. Før vi avsluttet ble vi også servert «Ron Miel», en rom med honning som var utrolig god. Jeg har allerede sikret meg en egen flaske som skal bli med hjem 🙂

 

 

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s