Perfekt lunsj!

 

På treningsleir er det viktig med god, næringsrik mat som kan serveres nærmest med det samme. Slik som dagens lunsj!
På treningsleir er det viktig med god, næringsrik mat som kan serveres nærmest med det samme. Slik som dagens lunsj!

Det enkle er ofte det beste. Og siden vi har halvpensjon på hotellet og liten tid til overs midt på dagen, passer det best å lage lunsjen selv. Heldigvis har vi en ganske stor treromsleilighet med kjøkken som inkluderer toaster, kokeplater og kjøleskap. Gode muligheter for matlaging med andre ord. Når nærbutikken (Spar) har ferske, modne mangoer og perfekte avokadoer til en billig penge, ble valget enkelt for dagens lunsj.

 

Brødskiver som jeg ristet i toasteren ble smurt med digg avokado og toppet med ost og serranoskinke. Servert med alkoholfri øl og søt mango til dessert. Utrolig at en eneste mango kan fylle TO musliskåler til randen.

 

Lunsjen ble spist på solsengene ved hotellbassenget, til stor misunnelse fra flere av de andre gjestene. Vi fikk i hvert fall lange blikk der vi bar alt ut på et brett og satte oss ned. Solen holdt oss med selskap en drøy time, akkurat nok til at jeg fikk et lite bikiniskille mellom svømmetreningen (3000 rolige meter også i dag) og en knallhard intervalløkt løp. 6x(400m 90% +200 m max) kommer vi til å kjenne godt på morgendagens femtimers tur i fjellene…

 

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s