Helt i hundre!

Denne uken passerte bloggen min 100 000 visninger. Det synes jeg er veldig kult, særlig siden det er mitt første år som triatlonblogger. Takk til alle dere som leser og kommenterer innleggene mine, følger Fullfart Lingsom på Facebook eller som tar dere tid til å sende kommentarer og tilbakemeldinger via Instagram (@fullfartlingsom) og Twitter (@Lingsom). Det er inspirerende og motiverende for meg å høre fra deg som leser! Fortsett med det 🙂

Av alle innleggene jeg har skrevet det siste året, er det følgende fem saker som er mest lest:

Nå vil jeg gjerne vite hva du synes om bloggen. Hva kan du tenke deg å vite mer om, hvilke innlegg ønsker du deg flere av og hva liker du best å lese om? Jeg tåler både konstruktiv kritikk og positiv omtale, det vokser jeg på.

Søndag er det 1. desember og da kommer jeg til å gi et gavekort på en fotobok fra JapanPhoto (CEWE fotobok) til en verdi av 1500 kroner til en av dere som bidrar. Jeg ser frem til å høre fra deg!

Akkurat nå er jeg på Gran Canaria på treningsleir. SÅÅÅ glad ble jeg da sykkelen min kom, og jeg blir minst like glad hvis du tar deg tid til å gi meg noen tilbakemeldinger på hva du liker (eller ikke liker) ved bloggen og hva du kunne tenke deg at jeg skrev om fremover. Vi høres!
Akkurat nå er jeg på Gran Canaria på treningsleir. SÅÅÅ glad ble jeg da sykkelen min kom, og jeg blir minst like glad hvis du tar deg tid til å gi meg noen tilbakemeldinger på hva du liker (eller ikke liker) ved bloggen og hva du kunne tenke deg at jeg skrev om fremover. Vi høres!

 

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

17 kommentarer om “Helt i hundre!

 1. Gratulerer med 100.000!
  Synes du skriver mye og godt, og jeg er (nesten) daglig innom for å hente inspirasjon til nye økter! Siden svømming er det jeg har trent minst de siste 15 årene er det helt klart svømmetips får mest ut av, samtidig som jeg inspireres av alle øktene du legger i banken hver uke – og prøver så godt jeg kan å henge på!

  Fortsett med det du gjør, du er en kilde til inspirasjon i hverdagen!
  Hilsen Caspar

 2. Hei Kari!! Bloggen din er kjempebra og du er kjempeflink å skrive! En ide er kanskje noen ganger skriver i engelsk så at folk fra andre land kan leser av og til? Xxx keep up the good work!!!

  1. Takk Lucy, Ja engelsk må kanskje vurderes, enn så lenge holder jeg meg til norsk her og engelsk på instagram. Har du forsøkt Google translate forresten? Jeg vet ikke hvordan det funker på min blogg, men hender jeg bruker det på for eksempel tyske blogger..

 3. Hadde vært fint med en liiiten innføring i crawl teknikk… Føler at jeg ikke gjør det helt riktig, så kunne trengt litt «Svømmeteknikk for dummies»

 4. I’m a long time lurker and enjoy reading your posts (yes google translate helps out) 🙂 Im heading to Puerto Rico tomorrow where I plan on doing some open swimming in nice warm water 🙂 Maybe ill sign up for my first triathalon this year…I just despise running….booo Happy day!

  1. Wow! So cool, my first English comment 🙂 Thanks, Carrie!! Triathlon is the deal, I promise. And you will learn to love running the way I have to learn how to love biking. Have fun in Puerto Rico!

   1. Takk 😉 If you have any good tips or websites to go to for very easy beginer triathalon training (I know there are a ton of websites out there…) feel free to pass em my way 🙂

  1. Takk Margit, ja det må jeg komme i gang med igjen. Blir lettere nå som treningsperioden er ordentlig i gang. Rapport om treningen fra leiren på Gran Canaria kommer snart.

 5. Jeg synes du har innlegg som får meg i godt humør, det liker jeg veldig godt! Også liker jeg mattipsene. Det hadde vært fint om det ble med i fremtiden!!!

 6. Jeg synes du gjør en fenomenal innsats allerede. Allsidig ved å legge inn menuforslag også.
  Kunne tenkt meg en del tips om f.eks forskjellen på crawl-teknikk i basseng og med drakt i sjøen, plassering i vannet ved start for å unngå kaoset, spesifikt om kosthold ifm konkurranse fra en uke før start, mental oppladning etc. Erfaring med div. outfit som kompresjon etc.

 7. Jeg er enig med de andre før meg, synes bloggen din er helt super. Motiverende og inspirerende for en fersk triatlet! Når det gjelder svømmingen synes jeg innlegg som det du hadde med forslag til svømmeøkter er veldig bra, ser at teknikk kan være vanskelig å skrive om. Litt flere tips og triks i forhold til trening og konkurranser setter jeg ekstra pris på, alá det Petter nevner, og særlig der du går litt i dybden, som f.eks. innleggene om foam roller o.l. Og gjerne flere matoppskrifter 🙂

 8. Kari, din blogg är positiv, motiverande, inspirerande och lärorik! Du har en bra blandning av personliga inlägg och bra träningstips, jag uppskattar verkligen dina inlägg om upplägg på träningspass:) Sedan tycker jag såklart att det är extra roligt att läsa din blogg när vi befinner oss i ungefär samma situation där vi kombinerar triathlon med familjeliv:) Keep up the good Work!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s