En velkommen hviledag

I går hadde vi en hviledag. Ikke en komplett hviledag, men helt klart en restitusjonsdag. Og hva er vel bedre enn å starte den på Sunprime Atlantic View sitt treningssenter? Her har de både gruppetimer og et velutstyrt treningsrom, i tillegg til et SPA-område. Jeg bestemte meg for å prøve yogatimen, det passet jo godt på hviledagen min. Jerome tok seg en styrkeøkt i mens.

Litt trøtt i trynet etter 13 timer trening på tre dager. Yogatimen var en skikkelig god start på dagen!
Litt trøtt i trynet etter 13 timer trening på tre dager. Yogatimen var en skikkelig god start på dagen!

Yoga-timen var avslappende og behagelig, ikke av den dynamiske eller krevende sorten. Normalt liker jeg det litt tøffere enn her, men for hviledagen passet det perfekt. Jeg fikk bøyd og tøyd og strukket det meste, i en sal som fint hadde hatt plass til flere enn oss ti som var der. Det er SATS som står for timene på SunPrime, og på Atlantic View har de blant annet SATS Core og SATS FLX på timeplanen. I tillegg til CrossTraining, PowerStep og LEGSolution for å nevne noe. Jeg har vært med på slike timer flere steder, blant annet på Kypros og Thailand, og det fungerer fint. En super måte å trene på når man er på ferie og ikke har lyst til å sykle eller løpe i timesvis på egenhånd.

Jerome fikk kjørt en veldig bra styrkeøkt og synes fasilitetene var gode. Rolig, behagelige og med de nødvendige apparatene for å holde formen på ferie.
Jerome fikk kjørt en veldig bra styrkeøkt og synes fasilitetene var gode. Rolig, behagelige og med de nødvendige apparatene for å holde formen på ferie.

Treningsrommet var også av den bedre sorten, selv om det nok ikke hadde gjort noe om det kom en mølle eller to til. Men med så gode løpe- og turmuligheter som finnes i Maspalomas og Playa del Ingles skjønner jeg godt at det bare står en tredemølle der inne. Det var også en spinningsykkel og en ellipsemaskin der. I følge personalet er det størst trykk om morgenen, men da vi kom ved åpningstid var det god plass – men det kan nok skyldes at det var søndag! For øvrig var det et velutstyrt fitnessrom med mange typer løse vekter, et par benker, strikker, stor treningsball og de vanligste styrkeapparatene. Med andre ord skulle det være gode muligheter for å holde seg i form 🙂

Treningsrommet Sunprime Atlantic View

Etter treningen var vi innom SPA-avdelingen. Her har de et lite varmtvannsbasseng, en steambadstue og et par morsomme SPA-dusjer. Siden jeg er litt forkjølet var det veldig godt å sitte en god stund i dampen i badstua. Jerome derimot likte best bassenget med alle boblene og massasjedusjene som var der. En liten time var imidlertid nok, for sola skinte så fristende utenfor.

Resten av dagen tilbrakte vi ved bassenget på hotellet vårt, noe som var litt rart. Å ligge stille nesten en halv dag på solseng krever tydelig litt trening, og det er lenge siden jeg har trent på akkurat det. Og da sola gikk ned bak hotellet og bassenget endelig var tomt, tok jeg frem våtdrakten og gjennomførte 3000 rolige meter i ett. Det hadde nok ingen på hotellet sett før, for det ble noen rare blikk og pekefingre på kanten. Men jeg fikk kjøre min restøkt uten avbrytelser og våtdrakten var nødvendig for vannet holdt nok bare 20 grader.

Og om hviledagen funket? Det kan jeg love, for i dag kjentes det ut som at jeg våknet med et par nye bein. Men det får jeg skrive mer om senere 🙂

(Skulle forresten gjerne hatt flere bilder med i alle innleggene fra oppholdet her på Gran Canaria, men Wifien er ikke helt på nett og ikke alle bilder vil lastes opp…)

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

En kommentar om “En velkommen hviledag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s