Vi fant, vi fant. Et treningsbasseng!

Foran svømmebassenget i MaspalomasEn av de store gledene for en triatlet eller master-svømmer er å finne et svømmebasseng det går an å trene i på ferie. Det legger seg til i rekken bak fine klatringer og morsomme utforkjøringer. Jeg prøver alltid å finne et ordentlig treningsbasseng når jeg er på ferie, og så langt har det gått veldig bra. Det gjelder bare å vite hvor man skal lete!

Jeg Googler alltid «piscina municipal» når jeg skal på ferie i Spania, og har ikke hatt noe problem med å finne treningsbasseng på Tenerife, i Calella eller Barcelona. Billig og bra er det som regel alltid, jeg har i hvert fall ingen negative erfaringer. Lange åpningstider er det nesten hver dag. Denne nettsiden er for øvrig også alltid lur å sjekke før du skal på ferie!

Vår Ving-vertinne Anna

Maspalomas/Playa del Ingles er intet unntak i så måte. Her Googlet jeg og fant et treningsbasseng og valgte selvfølgelig hotellets posisjon ut fra hvor langt det var til svømmehallen. Det må være mulig å gå/jogge eller i verste fall sykle dit. Her ligger det kommunale svømmebassenget i San Fernando, akkurat 2,5km fra hotellet Vistaflor. Ca 1,5 km fra SunPrime-hotellet i Playa del Ingles. Fra Maspalomas eller Playa del Ingles er det en ti minutters taxitur (ca 3,5 euro). Det er også mulig å ta buss 44 hit.

Her finner du faktisk du bassenger, begge på 25 meter, men bare et av bassengene har startpaller (begge har banetau og vendeflagg). Jeg testet vannet for første gang på torsdag denne uken og det var deilig. Tipper 28 grader. Helt perfekt for svømmetrening.

Kari på svømmetrening Gran Canaria

For å komme inn betalte jeg 2 euro, men det var litt vanskelig å få tak i billettene. De kan nemlig ikke kjøpes ved inngangen, du må gå litt til venstre for svømmehallen, inn på en liten gangvei og så noen hundre meter langs denne til du får en gul/blå bygning/stadium på venstre hånd. Der inne, i andre etasje, får du mellom 0730 og 14 kjøpe «bonos», altså inngangsbilletter til svømmebassenget. Det er noen ganske store papp-billetter som livredderen på vakt river av halve delen på før du hopper uti vannet. Reiser du med Ving, kan du alltids be noen der om hjelp til å kjøpe billetter.

Fornøyd Kari etter svømmetrening Gran Canaria

Selve svømmehallen har åpent fra 08-21 alle hverdager, men det er begrenset plass mellom 16-19 grunnet svømmeskoler og svømmetrening. Lørdager åpent fra 10-14 og søndag stengt. Da jeg svømte på torsdag var det fullt i hovedbassenget, mens det var tre baner åpne i basseng nummer to. Her var vi fem stykker, så vi hadde god plass. Det er fine garderober med dusj, men også en utendørs dusj til å skylle seg før/etter svømmingen.

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

En kommentar om “Vi fant, vi fant. Et treningsbasseng!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s