Vi kom sent, men godt?

Vi er ganske trøtte her i Maspalomas i dag. Vi skulle egentlig landet på Gran Canaria kl 1230 lokal tid, men endte opp med å bli åtte timer forsinket og vi var ikke på hotellet før 22 lokal tid. Med bagasje, men uten sykler. De har fortsatt ikke kommet, men vi håper de skal komme nå før lunsj en gang.

 

Matkupongene ble delt ut idet vi måtte gå av flyet. Det var bare å stille seg i kø og vente på videre informasjon. 110 kroner holdt for øvrig til en Upper Crust baguette og en brus.
Matkupongene ble delt ut idet vi måtte gå av flyet. Det var bare å stille seg i kø og vente på videre informasjon. 110 kroner holdt for øvrig til en Upper Crust baguette og en brus.

 

Det ble mange timer på Gardermoen i går, ganske slitsomt etter å ha stått opp 0430 for å rekke det som skulle vært et tidlig fly. Vi fikk tiden til å gå med jobbing, lesing og spising.
Det ble mange timer på Gardermoen i går, ganske slitsomt etter å ha stått opp 0430 for å rekke det som skulle vært et tidlig fly. Vi fikk tiden til å gå med jobbing, lesing og spising.

At fly blir forsinket skjer jo hele tiden. Likevel er det ikke hverdagskost at en stor Airbus 330 må stoppe like før takeoff grunnet feilmelding på en av motorene. Istedenfor å ta av mot sydligere strøk, ble vi etter hvert sluset inn på Gardermoen igjen. Utrolig nok var de fleste ved godt mot og i godt humør. Kanskje ikke så rart egentlig, hvem vil vel fly med en maskin som har teknisk feil på motoren? Alle smurte seg med den beste formen for tålmodighet og Thomas Cook/Ving oppdaterte så ofte og mye som de kunne. Til slutt ble det bestemt at vi skulle fordeles på to fly som skulle ta av mot Kanariøyene.

Når 400 passasjerer må gå av flyet, hente bagasjen og sjekke inn på nytt er det ikke til å unngå at det blir kø. Laaaang kø! Men selv om det såklart var kjedelig og slitsomt gikk det overraskende greit når det først ble bestemt hva planen var. Nordmenn som skal på ferie er tålmodige dyr :-)
Når 400 passasjerer må gå av flyet, hente bagasjen og sjekke inn på nytt er det ikke til å unngå at det blir kø. Laaaang kø! Men selv om det såklart var kjedelig og slitsomt gikk det overraskende greit når det først ble bestemt hva planen var. Nordmenn som skal på ferie er tålmodige dyr 🙂

Jerome og jeg var så heldige at vi fikk plass på det første flyet sydover. Det ble kun åtte timer forsinket (fly nummer to kom et par timer senere), men da vi landet i Las Palmas kunne vi etter en time fortsatt ikke se snurten av syklene og måtte slukøret sette oss på bussen mot hotellet. Der ble vi imidlertid tatt godt i mot, med matpakke siden vi var for sene til middag, wifi-kode og beskjed om en god natt søvn.

Ikke visste jeg at Kardemomme By har en egen koloni på Gran Canaria, men vi bor faktisk i den :-) Søte små hus tett i tett rundt et stort basseng. Gleder oss til å utforske mer i dagslys.
Ikke visste jeg at Kardemomme By har en egen koloni på Gran Canaria, men vi bor faktisk i den 🙂 Søte små hus tett i tett rundt et stort basseng. Gleder oss til å utforske mer i dagslys.

Vi har sovet godt på hvert vårt store soverom og krysser altså fingrene for at syklene skal komme om en time eller to.

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s