Straks klar for Gran Canaria

Bikinen var det siste som kom med i kofferten da jeg pakket sakene mine i går kveld. Faktisk holdt jeg på å glemme den. For når turen nå går til Gran Canaria er det ikke sol og strand som står i fokus. Vi reiser til Gran Canaria for å sjekke ut de mange sykkel- og treningsmulighetene som øya har å by på.

Det er lite som inspirerer og motiverer en treningsivrig triatlet mer enn å glede seg til treningsleir i varmere strøk. I løpet av de neste to ukene er planen å tilbakelegge mange mil på sykkelen og over 50 treningstimer totalt. Det sier seg selv at det blir lite tid til overs til andre ting. Med meg på tur har jeg klubbkamerat fra Østmarka IL, Jerome Debard. Sammen håper vi å få mange fine sykkelturer i det kuperte og tekniske landskapet, noe som vil gjøre oss godt rustet foran triatlonsesongen 2014. Målet er å takle nedoverbakkene like godt som oppoverbakkene 🙂

Under oppholdet skal vi bo på hotellet Vistaflor med halvpensjon. Det er gull verdt når vi er slitne og sultne etter lange dager som inkluderer både svømming, sykling og løping – opptil syv timer daglig. Det gjelder å utnytte mulighetene som tørre veier og varmegrader bringer med seg.

Det er tredje gang jeg er så heldig å få reise med Ving på treningsleir. Tidligere har jeg slitt ut asfalt på både Tenerife og Kypros. Det er liten tvil om at det går helt fint å trene på charterferie, både for liten og stor. Men denne gangen reiser jeg uten mann og barn, da trening kommer til å stå i fokus mesteparten av tiden.

På vei inn på flyet som skal ta oss til Gran Canaria.
På vei inn på flyet som skal ta oss til Gran Canaria.
Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s