Det handler om prioriteringer

Kommer du på besøk til meg, enten det er avtalt på forhånd eller helt uanmeldt, vil du oppdage at det er rotete i huset mitt. Skittent til tider også. Ikke at vi bader i rot og møkk altså, men du er ikke garantert ryddige overflater eller et støvfritt inngangsparti når du kommer. Årsaken er selvfølgelig at jeg ikke prioriterer rydding og vasking så innmari høyt. Og det som ikke prioriteres blir jo heller ikke gjort, eller hva?

Trening prioriterer jeg tilsvarende høyt og det skal ekstremt mye til for at jeg ikke tar en oppsatt treningsøkt. Den skal bare gjennomføres, nesten uansett. Føler jeg meg litt dårlig? Ja da tester jeg formen i ti minutter. Føles det fortsatt ille avslutter jeg og går hjem igjen, men det føles alltid bedre å ha prøvd først. Da vet jeg også om jeg føler meg dårlig fordi jeg egentlig ikke har lyst og er lat, eller om jeg har et grunnleggende behov for hvile.

For min del prioriterer jeg trening, kos med familien, matlaging, blogging og klesvask før rydding og vask av huset. Om det flyter av leker og annet rot i stua og det står en treningsøkt på programmet mitt, ja da kjører jeg treningsøkt. Hver gang! Og ryddinga – den utsetter jeg til en annen gang.

God treningsuke!

Kari Lingsom på toppen av Hvittingen

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s