Super start på dagen

Ja, det er fortsatt sesongpause. Men idag bare måtte jeg løpe til jobben. Det er bare et eller annet som skjer med kroppen når den går en hel uke uten løping. Det begynner å krible og i dag morges var fristelsen sååå stor. Ikke skulle jeg til Domus på morgentrening, så jeg slapp å vurdere bilen som alternativ. Varselet om snø gjorde sykling utelukket (piggdekkene er ikke på), og kollektivtransport hadde jeg ikke lyst til. Dessuten måtte jeg være tilbake hjemme før klokken tre, noe som stiller noen krav til tidsbruk (t-banen tar faktisk ganske lang tid fra dør til dør). Og hva er vel egentlig enklere enn å snøre på seg joggeskoene og løpe av gårde de syv kilometerne jeg har til jobb?

Fortsatt litt vanskelig å vite hvor mye jeg trenger å ha på meg. Idag ble det varm trimtex-tights, tynn langermet genser og trimtex-jakke. I varmeste laget med refleksvesten oppå, og hanskene mine fikk hvile halvveis.
Fortsatt litt vanskelig å vite hvor mye jeg trenger å ha på meg. Idag ble det varm trimtex-tights, tynn langermet genser og trimtex-jakke. I varmeste laget med refleksvesten oppå, og hanskene mine fikk hvile halvveis.

Med andre ord – det var et LETT valg. Dørstokkmila var ikke-eksisterende og selskap fikk jeg også. Kristian og jeg løp sammen halvparten av veien. Det er nemlig planleggingsdag i barnehagen, og mamma kom igår kveld for å passe Magnus siden verken jeg eller Kristian hadde anledning til å være hjemme akkurat i dag. Derfor var vi ute av døra straks over syv! Tusen takk til mamma for det 🙂

Å løpe til jobb er effektiv morgentrening. Eller i dette tilfellet, la oss kalle det lettere fysisk aktivitet og en super start på dagen. Farten var rolig og pulsen lav. Akkurat slik det skal være i sesongpausen. Mitt mål var for øvrig Bagel & Juice på Frogner hvor de serverer valgfri morgenkaffe til 25 kroner (scones ble det også!). Frokost smaker sjelden bedre enn etter en frisk tur 🙂

Nå gjenstår det bare å se om jeg klarer bakkene hjem i samme rolige pulssone!

 

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

6 kommentarer om “Super start på dagen

  1. Morgenløping er så hærlig 🙂 Fikk selv en 5,2km i nydelig vintervær i dag.

      1. Har satt meg ett mål at alle dager jeg kjører svømmebarna på morgensvømmetreningen skal man ut å løpe. Det kan bli flere ganger i uka.

      2. Det synes jeg var et supert mål! Aktivitet for store og små. Det rare er at jeg var aldri noen fan av morgentrening da jeg var yngre. Trening før skolen gjorde meg trøtt og slapp, men på treningsleir synes jeg det var helt topp. Nå blir jobbdagen trøtt og slapp hvis jeg IKKE har fått trent litt først..

    1. Hei! De to siste årene har jeg har en tydelig sesongpause i oktober ja. Da jeg svømte aktivt hadde vi jo alltid en naturlig sesongpause i sommerferien, etter at Norgesmesterskapet var ferdig. Denne var også på rundt 3-4 uker. Jeg synes det er vanskeligere nå å ta helt fri enn det var den gang! Men det gjør hodet og kroppen klar for en ny sesong, og familien får tid til å være mer sammen i en periode. Det blir 2-4 timer med «trening» i uken, men hovedsakelig er dette da helt rolig eller uten en plan. Altså lystbetont trening. I år har jeg kjent på kroppen at den gjerne vil ha en lang sesongpause, så jeg kommer til å ta det ganske med ro og planløst frem til jeg drar på treningsleir på Gran Canaria i slutten av november.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s