Flotte venner!

Jeg har hatt dårlig samvittighet lenge nå. Nesten all min tid går til trening, jobbing og blogging. Og kjernefamilien hjemme. Alt utenom er jeg enten for sliten til å bry meg om eller så prioriterer jeg det vekk til fordel for mammatid med Magnus eller hyttetur med nær familie.

Selvfølgelig får jeg tid til noen små pusterom i hverdagen her og der i tillegg. Jeg setter veldig stor pris på mine venner som har tid til å møte meg ved jobb i lunsjen. Short and sweet, som det heter. Jeg prøver å benytte meg av slike treff så ofte det går og savner virkelig tiden når søsteren min bodde rett over gaten for der jeg jobber nå!

Heldigvis har jeg noen gode venner som har skjønt hvor viktig treningen er for meg. Og som støtter meg i satsingen jeg går for. Her om dagen sendte jeg en sms til en god venninne og beklaget veldig at jeg er så innmari ego i sesongen, men at NÅ har jeg tid til å treffes. Jeg ble vanvittig glad og takknemlig da jeg fikk denne meldingen i retur:

«Ikke noe å beklage Kari! Jeg er her og venter på deg til du har tid til å treffes. Skal man satse stort i noe, så må man ofre litt annet og bruke masse tid på det man satser på. Jeg er kjempestolt av deg jeg! Meg har du som venn uansett <3.»

Legg til at denne venninnen står midt oppe i husbygging, er godt på vei gravid og har en seksåring fra før, og du skjønner tegningen. Jeg er jammen heldig som har sånne venner! Tusen takk 🙂

Nå som det er sesongpause er det på tide å ta igjen det tapte med venner og familie. Alt som har vært utsatt i lange tider av vennebesøk og familiemiddager skal nå gjøres opp for i løpet av fire små uker med mer eller mindre treningsfri. Det er jo nesten så det blir litt stress det også, og kalenderen er allerede i ferd med å fylles opp. Vi snakker middag med gamle kolleger, 30-årslag, krabbelag og jammen blir det ikke en helg i Stavanger også (må jo besøke morfar/oldefar/familien og gode venner der).

Jeg gleder meg. Gleder meg til å være tilstede for dere som støtter meg hver dag. Gleder meg til å ha tid til dere. Til å høre på dere og ikke nødvendigvis bare tenke på matinnntak, leggetid og søvnrytmer. For første gang ser jeg frem til sesongpausen med et stort smil om munnen og en ro i sjelen. Jeg skal koble av. Kose meg. Dette skal bli bra!

Mine kolleger i Idium synes det er stor stas at jeg satser triatlon. I dag måtte medaljen fra Barcelona være med på jobben for fotoshoot.
Mine kolleger i Idium synes det er stor stas at jeg satser triatlon. I dag måtte medaljen fra Barcelona være med på jobben for fotoshoot.
Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s