Søt overraskelse på morgentrening

Søt overraskelse på morgentrening

I dag fant jeg denne sjokoladen liggende på toppen av 2XU-sekken min etter endt morgentrening. Heldige meg! Truls Christian Vold syntes nemlig at jeg hadde fortjent en slik herlig overraskelse på morgenen. Hvorfor er jeg fortsatt usikker på, men jeg takker og neier for omtanken 🙂

Truls er for øvrig en ivrig Domus-svømmer (med noe nedsatt hørsel) og følger alltid nøye med fra sidelinjen. Han kommer med hyggelige kommentarer og legger raskt merke til om formen er stigende eller dalende. Dessuten er han faren til Lars Christian Vold, som ble nummer fire i Norseman i år. Derfor er han selvfølgelig også opptatt av om sønnen er i ferd med å nærme seg meg i bassenget. Noe jeg kan bekrefte at han er. Det får meg til å jobbe enda hardere for å holde ham bak meg, noe som bidrar til at jeg blir bedre. Vinn-vinn!

Takk for sjokoladen Truls!

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s