Stabækklinikken på svømmetrening

I morges hadde jeg svømmeundervisning for gutta på Stabækklinikken. Det var to av fire som møtte opp, men de gjorde til gjengjeld jobben veldig bra. Vi jobbet med flyting, beinspark og generell teknikk. Planen er å fortsette gjennom vinteren slik at gjengen er klar til triatlon neste år. Allerede etter første time viste de forbedring 🙂

Gutta har mast en stund om å få svømmetips. De behandler meg jo hele året og det har lenge vært på tide med en motytelse i form av gode råd i det våte element. Kristoffer Torgersen ble faktisk så lei av å vente på meg og de andre at han debuterte på Tønsberg By Triathlon i august. Brennmaneter, strøm og kaos på svømmingen ga mersmak fremfor å skremme denne hockeyspilleren vekk. Nå vil han forbedre svømmingen og bli sterkere både på sykkel og løp. Kristoffer har fått blod på tann og er bitt av triatlonbasillen. Jeg synes det er supert at han setter seg inn i min idrett, så vet han i hvert fall godt hva kroppen min går gjennom.

Sjefen for fysio-gjengen, Tor Østhagen, er en særdeles godt trent mann som til vanlig er fullt opptatt av klinikken sin og fotballjentenes landslag. Han er nemlig deres fysioterapeut og har også vært fysioterapeut for Stabæk Fotball i en årrekke. I det våte element er Tor på mer gyngende grunn, men det står virkelig respekt av at han hiver seg uti for å lære noe nytt. Kroppskontrollen hans er det ingenting å utsette på og allerede i dag kom vi et godt stykke på vei mot å bli raskere i vannet.

Jeg ser frem til å følge opp begge to fremover!

Kristoffer og Tor møtte på Domus i morges og fikk en time svømmeundervisning.
Kristoffer og Tor møtte på Domus i morges og fikk en time svømmeundervisning.
Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

En kommentar om “Stabækklinikken på svømmetrening

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s