Let the games begin

Endelig er vi på plass i London. For verdensmesterskapet i aquathlon og triathlon, både for age-groupere, juniorer og paratriatleter. Antall deltagere varierer etter hvem du spør, men la oss si at det er minst 6 000 utøvere på plass i millionbyen. Det er trangt om plassen! Og fullt av folk i lycra 🙂

Folk fra hele verden har inntatt London etter å på ulike vis ha kvalifisert seg til mesterskapet. Noen tropper er veldig store og britene ryktes å ha med seg 1000 utøvere. Den største troppen deres noensinne. Canada har 400 godt synlige atleter med flotte landslagsdrakter på hele gjengen. Jeg var så heldig å prate med disse to damene på vei til starten for Aquatlon-konkurransen tidligere i dag.

Her er to blide damer klare for å debutere på aquatlon, akkurat som meg. Begge brukte distansen som oppvarming før sprinten de skal kjøre om et par dager.
Her er to blide damer klare for å debutere på aquatlon, akkurat som meg. Begge brukte distansen som oppvarming før sprinten de skal kjøre om et par dager.

Og selv om vi norske har noen veldig fine landslags trisuits, så mangler vi overtrekksdresser a la Canada, Mexico, USA og Brasil. For å nevne noen. Ikke at det legger en stor demper på humøret. Vi er rundt 40 nordmenn som i dagene som kommer skal ut på både juniorkonkurranse, sprintdistanse og olympisk distanse.

Her er jeg med Norges leading lady, nemlig Lotte Miller. Følg henne gjerne på Instagram: @L8Miller
Her er jeg med Norges leading lady, nemlig Lotte Miller. Følg henne gjerne på Instagram: @L8Miller

Jeg ankom i går, sammen med juniorene som skal i aksjon i morgen tidlig. Etter mye venting på Heathrow kom vi oss endelig inn til byen med taxi (som transfer leverandøren Nirvana måtte betale). Skjønner jo at de hadde mye å gjøre i går, men burde de ikke forventet det når tusenvis av triatleter skal innta byen? Jeg kan ikke si at de imponerte på noen måte, og vil vurdere svært nøye om jeg kommer til å bruke Nirvana igjen.

Det er noen sykkelkofferter å transportere når VM inntar London.
Det er noen sykkelkofferter å transportere når VM inntar London.
Så glad ble gutta da vi endelig fikk kommet oss med taxi inn til hotellet. Kristian, Espen og Jørgen forresten.
Så glad ble gutta da vi endelig fikk kommet oss med taxi inn til hotellet. Kristian, Espen og Jørgen forresten.

 

Vi bor på Imperial College i Kensington. Det er et slags vandrerhjem, hvor vi bor i studenthybler som leies ut til turister om sommeren. Fine rom, men noen vil nok mene at dobbeltrommene kun bør brukes av folk som er virkelig glad i hverandre. Sengene er nemlig ganske små!

Nok av mat til frokost, men litt uvant å bare kunne gå en gang. Da gjelder det jo å forsyne seg nok første gang! Her er det Lotte som spiser, min frokost var mye mindre da jeg skulle konkurrere i morges.
Nok av mat til frokost, men litt uvant å bare kunne gå en gang. Da gjelder det jo å forsyne seg nok første gang! Her er det Lotte som spiser, min frokost var mye mindre da jeg skulle konkurrere i morges.

Men det er stor frokostbuffet og kun ti minutter å gå (rolig) opp til startområdet i Hyde Park. Dessuten har vi egen svømmehall og treningssenter! Det passer meg veldig bra 🙂 Det er superdigg å kunne svømme etter løpetrening (som i går) og svømme etter konkurranse (som i dag).

Sånn ser svømmehallen i kjelleren ut. Fem baner og 25 meter. Ikke veldig folksomt heller, i hvert fall ikke for meg som er vant til 7 stykker i banen fra Domus.
Sånn ser svømmehallen i kjelleren ut. Fem baner og 25 meter. Ikke veldig folksomt heller, i hvert fall ikke for meg som er vant til 7 stykker i banen fra Domus.

 

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

En kommentar om “Let the games begin

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s