Fiks triggerpunktene dine selv

Før sommeren fikk jeg med meg et skikkelig torturinstrument på ferie. Massøren min skulle nemlig ha fri, og siden mine muskelknuter aldri tar fri var jeg litt i knipe. Hun visste råd og ga meg følgende rare stav:

Denne greia kan brukes på de fleste triggerpunkter. Den kommer godt til overalt, så her er det bare smerteterskelen din som bestemmer utbyttet.
Denne greia kan brukes på de fleste triggerpunkter. Den kommer godt til overalt, så her er det bare smerteterskelen din som bestemmer utbyttet.

Sara har studert massasje i Asia (blant annet) og har fått en møbelsnekker her i Norge til å kopiere opp hjelpemiddelet, eller torturinstrumentet om du vil. Den kommer til «overalt» og jobber godt med triggerpunkter i nakke, skuldre, rygg, sete osv. Ingen problem med å ta piriformis eller andre dyptliggende punkter heller. Utrolig hva man får til ved å være litt kreativ. En liten advarsel dog, det kan gjøre vondt å gå i dager etterpå hvis du plasserer den lengste (til venstre på bildet over) godt (vondt!) i piriformis.

Fordelen er jo at du kan gjøre dette helt selv. Det lange håndtaket gjør at du får godt trykk og kommer til der det gjør vondt. Jeg bruker som sagt å sitte på denne, lene meg inntil den, trykke den ned på nakken eller bak skulderbladene. Bare sett en av «hakene» inntil der det gjør vondt og jobb deg gjennom det.

Vil du kjøpe en slik selv, så koster den 450 kroner og kan kjøpes hos Sara Ertzaas på Røa Kiropraktorklinikk! Vel verdt pengene 🙂 Husk at Sara også har triathlonpriser på massasje. Du får en time massasje for 400 kroner, et supertilbud du absolutt bør benytte deg av!

Her jobber jeg med et triggerpunkt bak på skulderen. Får god hjelp av sofaryggen når jeg lener meg skikkelig inntil. Au!
Her jobber jeg med et triggerpunkt bak på skulderen. Får god hjelp av sofaryggen når jeg lener meg skikkelig inntil. Au!
Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

En kommentar om “Fiks triggerpunktene dine selv

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s