Liten løpesekk med stor plass

Hvis jeg skal et sted liker jeg å bruke transportdistansen til å trene. Det sparer jeg tid på. Treningen kan da gjøres unna samtidig som jeg kommer meg et sted, enten det er på jobb, massasje, hjem til mamma eller andre ting. Her vet jeg at mange andre triatleter også er flinke, vi er mange som bruker transportdistansene til jobb/hytte/vennebesøk til trening. Som oftest går det i sykling, spesielt når distansene er over 10 km. I hvert fall for min del, da jeg ikke løper særlig langt av gangen.

I går skulle jeg ha massasje i byen. Da fant jeg ut at jeg kunne like godt legge inn løpeøkten på veien dit, ble jo en fin oppvarming også. Siden jeg skulle treffe Kristian for en kaffe og litt mat før massasjen,  måtte jeg ha med skift så jeg kunne dusje. Tror vel egentlig massøren min satte pris på det også, for det lukter ikke blomster av verken meg eller tøyet mitt etter endt treningsøkt.

Min løpesekk fra Haglöfs er gull verd. Plass til ALT jeg trenger hvis jeg bruker en transportdistanse til å løpe.
Min løpesekk fra Haglöfs er gull verd. Plass til ALT jeg trenger hvis jeg bruker en transportdistanse til å løpe.

Jeg har prøvd flere ulike løpesekker opp gjennom, men min favoritt er denne sekken fra Haglöfs. Gram 7 heter den og her er det plass til 7 liter. Den kommer også i en større versjon som skal være bra å løpe med, Gram 15, men jeg ser ikke helt behovet for et volum på 15 liter. Jeg får jo plass til alt jeg trenger i den lille sekken min. Den er superbehagelig å løpe med også. Sitter tett og godt på ryggen, har mange justeringsmuligheter og smarte små rom på utsiden til telefon, nøkler og andre ting som er kjekt å ha med seg.

Alt dette fikk plass i løpesekken som rommer 7 liter. Og det var fortsatt plass til mer!
Alt dette fikk plass i løpesekken som rommer 7 liter. Og det var fortsatt plass til mer!

Når jeg løper til jobben trenger jeg jo ikke å ha med alt på listen under, for der har jeg håndkle, såpe og klær innelåst i et skap. Men i går fylte jeg sekken ganske bra og fikk plass til følgende:

 • Jeans
 • To singleter
 • Undertøy
 • Shampoo, balsam og krem til kropp og ansikt
 • Håndkle
 • Olaskjorte
 • Deo
 • Vannflaske (0,5l)
 • Telefon
 • Nøkler
 • Liten lommebok

Det hadde vært plass til en liten hårbørste og litt sminke også. Hårbørsten glemte jeg og sminken har jeg nærmest sluttet å bruke på dager jeg ikke jobber. Mest fornøyd var jeg med at jeg fikk plass til vannflasken min. Jeg liker å kunne drikke underveis, og spesielt på intervalløkter. Sekken har en separat væskesystemlomme (tilgjengelig fra baksiden) med festepunkter for ulike typer drikkeposer, men siden jeg ikke har noen slik pose har jeg aldri brukt sekken til dette formålet. Da er det kjekt at vannflasken får plass inni 🙂

 

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

En kommentar om “Liten løpesekk med stor plass

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s