Timeout på Bogstad

Noen ganger må livet bare tas helt med ro. Sol, sommer og litt overskudd gjorde at jeg fikk skikkelig lyst til å ta med familien til Bogstad for å slappe av etter jobb/barnehage/trening. Fikset det slik at jeg kom hjem fra Frognerbadet akkurat i tide til å fikse pølser, grill, lomper, frukt, bær og drikke til en liten piknik før Magnus ble hentet i barnehagen.

Godt å hvile mot ryggen til mammaen sin. Fin lenestol det :-)
Godt å hvile mot ryggen til mammaen sin. Fin lenestol det 🙂

Vi har jo hele fire kilometer hjemmefra til Bogstadvannet, men bruker området alt for lite. Jeg har jo ikke vært med på Bogstad Tri en gang i år (Kristian har vært med og gjorde respektable 58.13 forrige uke). Og selv om våtdrakten var med i bagasjen ble den ikke brukt i dag. Det var mer enn nok å bygge sandslott med vollgrav, sprute vann med spader og spise medbrakt mat.

Ekte piknik var det visst ikke, men pølsa smakte visst godt!
Ekte piknik var det visst ikke, men pølsa smakte visst godt!

Magnus mente at det ikke var en piknik, siden vi ikke hadde skikkelig piknikteppe (det burde vært rødt og hvitt såklart, som flagget vårt, mamma!). Men maten gikk ned og etterpå viste han stor iver for å slukke engangsgrillen (eneste vi har brukt i år). Han løp opp og ned til vannet flere ganger med våre tomme Grans Fri-flasker. Det er allerede opplest og vedtatt at gutten skal bli brannmann når han blir stor. Ingen tvil om den saken!

Magnus slukker engangsgrillen med stil.
Magnus slukker engangsgrillen med stil.
Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s