Knallbra open water økt

I går svømte jeg veldig god open water økt. Totalt ble det 3800 meter på 57 minutter, ikke en så verst tid for en fulldistanse Ironman-svømming.
image
Nå var ikke målet mitt å svømme fortest mulig på 3,8km. Det var heller å svømme hardt og kontrollert på de innlagte 5×3 min i konkurransefart. Derfor startet jeg rolig med 22 min i 1.35-fart. Kristian prøvde å henge på, men slapp etter noen hundre meter. Like greit, for noen måtte jo passe Magnus også!
Etter en god oppvarming var jeg klar for intervaller. Dette er faktisk første gang jeg har gjort open water intervaller og det var uvant og annerledes. Ingen vendinger og tungt var det å svømme hardt i våtdrakten. Desto bedre trening!
Jeg hadde funnet meg en fin distanse mellom to odder i ferskvannet som holdt 22 grader (!). Jeg kjørte på og brukte mellom 3.05 og 3.10 over. Brukte samme distansen tilbake på ca 4 min. Holdt ifølge Garmin-klokka 1.10-1.15 fart på intervallene, som er akkurat der jeg skal ligge på 1500 meter. Veldig fornøyd med det, men så var det også veldig hardt! Hadde ikke lyst til å svømme den siste overhodet, men glad for at jeg gjennomførte hele serien. Det smaker definitivt best sånn!

Ekstra moro var det jo at hele familien var med og badet og koste seg mens jeg trente. Litt lettere å motivere seg med en Magnus som roper «Heia mamma!!».
image
Selv var han bare uti noen små turer og synes nok fortsatt at 32 grader på hundsund er mye bedre å svømme i enn 23 grader i et mørkt vann. Tipper vi får han ut på dypt vann i løpet av ferien 🙂
image

image

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s