Å bruke tid

Med et bloggnavn som Fullfart Lingsom skulle man tro at vi farter hit og dit i et ustyrtelig tempo konstant. Ofte gjør vi det, men ikke på vei til ferie. Jo, jeg fikk trent i går. En time løp med intervaller på bane ble gjennomført på morgenen. Men SÅ var det ferie!

Bilturen til Risør er ikke spesielt lang, men både Kristian og jeg har dårlige minner fra uendelig lange bilturer som barn, der hensikten alltid var å komme frem. Vi vil heller at turen er en del av ferien, og derfor brukte vi i går seks timer på en 2,5 times biltur.

Vi stoppet en lang stund i Sandefjord hos min kusine og hennes familie. Tømte fryseren hennes for is og eplekake, og ripsbuskene for bær. Magnus fikk hoppet fra seg på trampolinen mens vi slikket sol på terrassen (33,6 grader i sola).

Vel inne i bilen igjen sovnet Magnus som bestilt. Og helt etter planen ble vi skrubbsultne like etter (det er ikke bånn i oss for tida). Da passet det jo godt at Magnus fikk sove til Lasses Kafé. Her ble det pølser og brus (Kristian tok en Ola-pakke). Noen ganger er det bare innmari godt med pølse!
image
Etter storhandling på butikken satte vi avgårde igjen. Fikk vel kjørt en halvtime før vi kom til en rasteplass der vi alltid har hatt lyst til å stoppe for å bade. Nå gjorde vi det! Vi bare stoppet, skiftet og badet! Vel, Kristian badet. Vi vasset og så på. Det ble noen store øyne fra de andre som rastet, men Kristian var lykkelig. Dette hadde han hatt lyst til i maaange år!
image
En halvtime til på vei og vi pakket sykkelen ned fra taket for at Kristian skulle få sykle de siste 35km til hytta i de 27 gradene kl 19 om kvelden. Det gjelder å bruke transportetapper til trening, så det er min tur å sykle når turen går hjem igjen.

Og sånn gikk det til at vi stoppet fire ganger på en biltur sol normalt tar 2,5 time. Vi koste oss på veien og håper Magnus satte pris på opplevelsen. Jeg avsluttet kvelden med rødvin og sjokolade. Nam!

image

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s