Pakket. Men klar?

Jeg har nettopp pakket ferdig bag og sekk til morgendagens Østfold Triathlon. Våtdrakt, racing suit, sykkelsko, hjelm (den glemte jeg forrige helg!) og løpesko. Sportsdrikke og gels. Alt ligger i bilen klar for start. Jeg har til og med lakket neglene, siden konkurransen bare ikke blir den samme uten. Rosa ble valgt, så jeg har noe artig og lekent å se på underveis.

For målet er nedjustert fra å gjennomføre på en super tid til å gjennomføre. Jeg skal bli så glad når den mållinjen kommer. Jeg skal såklart glede meg underveis, nyte konkurransen og smerten. Som jeg alltid gjør. Men om du ser meg i morgen og jeg ikke er mitt vante, positive jeg, så ha tålmodighet med meg. Jeg ligger bare fire uker bak skjema på søvn, men lover å gi det jeg har.

Vi ses i morgen!

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s