Hvert sekund teller

Endelig! I dag kunne jeg krysse av nok en personlig rekord i boka. Denne gangen for utforkjøring med sykkel. Og ikke bare det. Utforkjøring MED svinger! Jeg ble i så godt humør at jeg (etter å ha fullført sykkeløkta og løpt en halvtime halvhardt) hentet Magnus i barnehagen og dro rett på butikken for å feire med IS og cola. Du snakker om perfekt avslutning på en helt super treningsdag i nydelig sommervær 🙂

Dagens rekord var en snittfart på 47,5 km/t ned en svingete bakke fra Kolsåstoppen, forbi Godthaab og ned forbi Øverland Gård. Distansen er ca 2,2 km, og dagens økt var egentlig å tråkke oppover så sakte og tungt som mulig (styrketråkk). Men jeg gledet meg mest til å kjøre utfor og utfordre egne sykkelferdigheter.

Alle som følger meg og denne bloggen vet at utforkjøringer og jeg ikke er bestevenner. Vi har vel knapt vært venner heller, hvis jeg skal være helt ærlig. Men – det har endret seg. I hvert fall litt.

En ny sykkeltilpasning hos Petter Gustavsen i Sykkeltilpasning.no gjorde meg tryggere, sterkere og raskere på sykkelen. I tillegg har min mentaltrener Angie Ford (ja, hun jobber hos Erik Bertrand Larssen) og jeg jobbet systematisk for at jeg skal ha det mer moro på sykkelen. Sammen har vi funnet en metode som funker, og de siste fire ukene har jeg kuttet tiden min ned denne bakken med hele 40 sekunder. Det er ganske mye, i hvert fall i mine øyne. Mannen min sykler fortsatt 25 sekunder raskere enn meg, men han er også en racer til å kjøre utfor (synes jeg!).

Jeg kommer stadig nærmere – litt av gangen. Hvert sekund er en seier. Og hver seier skal feires. Gjerne med is!

Ny pers feires med is

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

4 kommentarer om “Hvert sekund teller

  1. Det er bra Kari!:) det er viktig å være tøff i bakkene og!! Deilig når man synes det er gøy å kjøre utfor!! 🙂 lykke til med oppladningen til Haugesund!:)

    1. Takk Julie. Har jo kjørt den bakken 6-8 ganger i uka nå, så den bør sitte. Håper imidlertid det skal gi litt selvtillit til mer ukjente bakker også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s