Nakken streiker

Nakken streiker

Selv om jeg la meg til rett tid i går (klokka ti), ble det ikke noe hvile før jeg utmattet sovnet rundt midnatt. Nakke og skuldre var så vonde at det kjentes ut som at jeg sov på en spikerpute. Kastet til slutt puta mi på gulvet og fikk endelig noen timer søvn rett på madrassen. Kom meg til Domus for en svømmetime med Janne, og skulle egentlig syklet tre timer etter det, men skjønte raskt at jeg heller burde hvile/sove enn å trene i dag. La meg rett før 12, men to timer senere hadde jeg fortsatt ikke sovnet.

Ringte derfor kiropraktoren min som alltid stiller opp på kort varsel. Han knakk og knakk og knakk, og beordret ny runde med Paracet og Ibux. Problemet er jo bare at det ikke tar lang tid før leddene faller tilbake der de ikke skal være. Muskulaturen er jo helt gåen etter snart en uke uten videre søvn. Møtte fysio Tor Østhagen i døra hos kiropraktoren. Han driver Stabækklinikken vegg i vegg med kiropraktorklinikken, og jeg spurte hva han kunne gjøre for min vonde nakke. Tor skysset meg inn til fysio Kristoffer Torgersen: «Nåler og Graston!».

Som sagt så gjort. Til sammen åtte nåler ble satt for å løse opp veldig vond muskulatur. Det var ikke godt, men jeg har opplevd verre. Deretter ble det et kvarter rolig massasje for å myke opp. Nå – fire timer etter – verker det fortsatt godt i trapesius på høyre side. Kristoffer traff godt!

Planen videre er ny behandling hos Stabækklinikken i morgen, forhåpentlig noe søvn i natt og et hjemmebesøk hos kiropraktor på lørdag. Veldig glad for at jeg har et så bra team rundt meg for å fikse når kroppen streiker

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

6 kommentarer om “Nakken streiker

    1. Tusen takk til dere begge to! Har nettopp sovet nærmere ni timer og er fortsatt uendelig trøtt. Satser likevel på at en tur i Frognerbadet skal få opp stemningen 🙂

  1. Hei igjen! Hvordan står det til nå? Kjipt når kroppen ikke fungerer optimalt.
    God-bedring-vibber sendes din vei!

    1. Takk for det Janne. Nakken er bedre i dag. Svømte 4600 på Frognerbadet og hadde ikke vondt. Men det er stivt og stramt og ikke behagelig å ligge stille. Gjør det noe vanskelig å sovne, kan du si!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s