Testing, Testing

Jeg har noen måneder nå hatt en egen blogg på Runners World sine norske hjemmesider. Her skriver jeg litt andre ting enn på denne bloggen, men jeg krysspubliserer også noen saker siden tiden ikke alltid strekker til å skulle skrive to frittstående blogger. Runners World Norge har blitt et bra blad som jeg leser fra perm til perm, og nettsiden utvikler seg stadig. Jeg gleder meg til å bli med på turen opp og frem.

Siste utgave av Runners World Norge ser slik ut. Mange gode tips for deg som ønsker å bli en bedre løper, eller få mer inspirasjon og motivasjon i treningen din.
Siste utgave av Runners World Norge ser slik ut. Mange gode tips for deg som ønsker å bli en bedre løper, eller få mer inspirasjon og motivasjon i treningen din.

For et par uker siden ble jeg spurt av redaktøren i Runners World om jeg kunne tenke meg å bli utstyrstester. Og det måtte jeg jo si ja til. For utstyr er gøy. Siden jeg ikke kjenner til så mye av alt det som finnes, ser jeg dette som en ypperlig anledning til å sette meg enda mer inn i treningsuniverset. Så kan jeg jo også bli en langt bedre rådgiver her på bloggen 🙂

Her har jeg nok å bryne meg på de nærmeste ukene. Ser ut som det blir noen løpeturer ja!
Her har jeg nok å bryne meg på de nærmeste ukene. Ser ut som det blir noen løpeturer ja!

Først ut er en stor test av løpesokker. Jeg hentet første ladning med sokker på tirsdag og har allerede vært ute og testet Craft, CEP og 2xu sine løpesokker (og kompresjonssokker). Nå gjenstår ca ti andre par før ny ladning med sokker skal hentes. Ikke visste jeg at det finnes SÅ mange sokker! Her har jeg trail-sokker, kompresjonssokker, sokker med egen plass til hver tå, høye sokker og lave sokker. Ullsokker og «kalde» sokker.

Rapporten kommer over sommeren, så jeg har heldigvis litt tid på meg til å få løpt inne, ute, på asfalt, grus og terreng, med og uten kompresjon (og tær). De tjukkeste ullsokkene sparer jeg til en kald sommerdag, men de sokkene jeg har testet til nå har virkelig holdt mål selv om været har vært varmt og deilig.

 

CEP sine Progressive Run Socks har jeg brukt to ganger til nå. Rapporten kommer senere, men fargen er i alle fall übercool :-)
CEP sine Progressive Run Socks har jeg brukt to ganger til nå. Rapporten kommer senere, men fargen er i alle fall übercool 🙂
2XU har endelig kommet med farger de også, og mine lyserosa sokker har sittet som støpt på beina i kveld.
2XU har endelig kommet med farger de også, og mine lyserosa sokker har sittet som støpt på beina i kveld.

 

 

 

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

4 kommentarer om “Testing, Testing

   1. Takk for svar 🙂
    Jeg trodde det var en test av kompresjonssokker? Det var det som var avbildet i denne bloggen. Har du noen formening om favoritt kompresjonssokk? – hvis du har fått testet noen av dem da 🙂

    – Vigdis

   2. Hei igjen, ja vi testet også kompresjonssokker. Min favoritt på den fronten er 2xu sine restitusjonssokker. Men CEP sine kompresjonssokker og Falke sine er også veldig gode. Craft sine var best av de billige.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s