Sjekket inn og klar til start

Sykkelen er sjekket inn (og teipet fast!). Transition-bagen er pakket. Klærne er lagt frem. Pastaen er spist og jeg skal straks hoppe i loppekassa. Jeg er klar 🙂 Håper på en ok natt med søvn (6 timer eller mer). Klokka er satt til å ringe 04 i morgen.

Mette og jeg sjekket ut skiftesonen tidligere i dag. Her blir det bra å løpe opp, men håper bølgene blir noe mindre enn i dag.
Mette og jeg sjekket ut skiftesonen tidligere i dag. Her blir det bra å løpe opp, men håper bølgene blir noe mindre enn i dag.

Det har vært en fin siste forberedelsesdag her. En runde til med massasje på vonde legger gjorde godt. En siste sjekk av sykkelen på en liten runde i løypa, og noen korte løpesprinter for å vekke kroppen til live etter snart 14 dager uten «ordentlig» trening. Kristian kom kl 15 og fra togstasjonen bar det rett over til innsjekk av sykkel.

Min Argon18 E-112 henger klar til start i morgen. Håper den klarer seg gjennom vinden og natta...
Min Argon18 E-112 henger klar til start i morgen. Håper den klarer seg gjennom vinden og natta…

Der ble jeg først bedt om å huske å ha navn og nasjonalitet på drakten min i morgen. Det er jo EM – også for AgeGroup – og slikt er visst viktig for ETU. Da jeg vel fikk komme inn var det bare å henge fra seg sykkel på rett plass. Det var bare det at den ikke ville henge. Det blåste så mye at den hang i vinkel rett ut fra stanga. Sykkelen rekker bare så vidt nedi med hjulet foran, så løsningen ble å teipe fast sykkelen til stativet. Så får jeg heller fikset det i morgen tidlig når jeg fyller luft i dekka og gjør den siste kontrollen i 0530-tiden.

Inne i skifteteltet hang jeg fra meg rød pose og blå pose og så var det bare å lunte av gårde for å spise en god yoghurtis på Llaollao. Bestemte oss raskt for at jo, vi ville helt klart se sykkelløypen. Fikk leid oss en bil, men siden klokken var 17 ble det pastamiddag først og biltur etterpå.

bilde (53) bilde (54)

Vel ute i løypa skjønte vi fort at dette er den tøffeste løypa vi har sett. Her var det serpentinsvinger, smal vei, bratte nedforbakker og tøffe stigninger. Helt klart en løype som favoriserer de teknisk sterke syklistene, men likevel nok av partier for sliterne (som meg) til å ta i et tak eller ti. Fant heldigvis ut at løypa var langt fra så ille som jeg hadde fått beskrevet, den er bare tøff. Og jeg gleder meg fortsatt 🙂

Navn og nasjonalitet på drakten ble fikset raskt  på en lokal sjappe som hadde mye å gjøre i dag. Blir gøy med navn på drakta!
Navn og nasjonalitet på drakten ble fikset raskt på en lokal sjappe som hadde mye å gjøre i dag. Blir gøy med navn på drakta!

Så nå gjenstår det bare for dere å følge meg live i morgen, så håper jeg å orke en oppdatering eller to på Facebooksiden min i morgen kveld.

Og sist – men ikke minst. GRATULERER MED SEIEREN PÅ LANZAROTE LINE FOSS!!

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

En kommentar om “Sjekket inn og klar til start

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s