Innholdsrik 17. mai i Calella

Nasjonaldagen tilbringes i Calella, Spania. Da er det godt med fine bilder på Facebook fra feiringen hjemme. Ekstra godt var det selvfølgelig å se bilder av Magnus, som ser ut til å ha en bra dag med pappaen sin.

Magnus og Kristian feiret første del av nasjonaldagen i Oslo, siste delen i Holmestrand. De ser ganske fornøyde ut. og jeg skulle gjerne feiret med dem. Vi får ta det igjen til uka.
Magnus og Kristian feiret første del av nasjonaldagen i Oslo, siste delen i Holmestrand. De ser ganske fornøyde ut. og jeg skulle gjerne feiret med dem. Vi får ta det igjen til uka.

Jeg har brukt dagen til å gjøre minst mulig egentlig. 30 min rolig svøm i havet sto på planen fra Hans. Mette, Kristin og jeg svømte ut fra startområdet litt før 11. Jeg hadde pynta meg med norsk flagg på skuldra, men ellers har vi sett lite til 17. mai her nede. Var nok mer opptatt av at det knapt var 11 grader ute på morgenen og at havet hadde STORE bølger og kraftig strøm. Heldigvis går konkurransen medstrøms!

Jeg har fått meg norske flagg fra Boldstatements.no som passet veldig bra i dag (og på søndag så klart!).
Jeg har fått meg norske flagg fra Boldstatements.no som passet veldig bra i dag (og på søndag så klart!).

Mette og jeg svømte 950 meter i samme retning som på konkurransedagen. Det gikk unna på under 12 minutter. Vi snakker rett under 1.16 i snittfart. På rolig svømming 🙂 At det tok over fem minutter mer å kjempe mot strømmen og bølgene hjem igjen, det trenger vi ikke snakke så mye om. Det ble en fin, men kald økt. Tipper maks 16 grader i sjøen, og to badehetter er nok å anbefale. Vi var alle tre godt fornøyde med draktene og jeg fikk testet mine nye Zoggs Predator Flex Reactor med skiftende glass. Mørke når det er lyst og lyse når det er mørkt. Helt supre.

Tre blide norske jenter før svømmetreningen tidligere i dag.
Tre blide norske jenter før svømmetreningen tidligere i dag.

Etter spansk lunsj med baguette, spekeskinke og ost ble det tid til en times formiddagslur. Luksus å legge seg ned midt på dagen. Jeg våknet nemlig 05, som vanlig. Ganske trøtt med andre ord. Og selv om jeg var uendelig stolt i går over at jeg fikk satt sammen sykkelen min selv, tok jeg turen bort til EXPO etter sovingen. Leverte sykkelen inn til full sjekk og utskifting av bremseklosser til noen som passer til karbonhjul. Synes nemlig at bremsene tok veldig lite i går, og jeg trenger gode bremser på denne løypa.

Skrudde den sammen helt selv, men trenger nok litt hjelp likevel.
Skrudde den sammen helt selv, men trenger nok litt hjelp likevel.

Løypa er ifølge Mette «helt jævlig», men jeg tenker vel heller at SÅ ille kan den ikke være. Satser på å få kjørt den med bil i morgen, og kanskje teste utforkjøringene på sykkelen. Gårsdagens sykkeløkt gikk veldig bra for min del (flatt, rett strekke, men dog). I morgen står sykkel og løp for tur, før det blir innsjekk av utstyr og beina høyt.

Min absolutte favoritt innenfor gels er GU sin Mint Chocolate Chip gel. Den smaker rett og slett himmelsk og er så langt unna en gel i smaken som det går an. Gleder meg til å ha denne på lomma!
Min absolutte favoritt innenfor gels er GU sin Mint Chocolate Chip gel. Den smaker rett og slett himmelsk og er så langt unna en gel i smaken som det går an. Gleder meg til å ha denne på lomma!

EXPOen har alltid mye gøy å se på (for eksempel Chris McCormack og Javier Gomez), men det gjelder jo egentlig å bruke minst mulig tid på beina nå før start. Like greit å legge seg ned på første ledige massasjebenk. Det var et godt valg. Fikk massert bort de verste flybeina fra i går og har allerede booket ny time i morgen 🙂

Massasje på EXPO

Vi er drøyt 400 startende i AgeGroup EM, 1300 startende i Open (altså ikke EM). I min klasse (30-34) er det 17 jenter, om jeg ikke så helt feil. Vet jo ikke hvem noen av de andre er, men håper selvfølgelig å havne i den beste tredjedelen. Kanskje enda høyere om alt stemmer. Jeg gleder meg fortsatt. Det er en veldig god følelse å kjenne at formen bli bedre dag for dag. Konkurransen sendes live og jeg har bibnr 541.

Alt er klart før start på søndag. Følg meg gjerne live!
Alt er klart før start på søndag. Følg meg gjerne live!

Fortsatt god 17. mai til dere hjemme!

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

En kommentar om “Innholdsrik 17. mai i Calella

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s