Klar for Half Challenge Barcelona

Akkurat nå surfer jeg i skyene med Norwegian. Jeg har fått plass ved nødutgangen og nyter stor benplass og gratis wifi. Slett ikke verst (selv om turbulensen er litt kjip). I bagasjen har jeg temposykkel, tempohjelp og en hel masse utstyr for søndagens konkurranse.

Jeg er på vei til Calella, en liten by ved Middelhavet en times tid med tog fra Barcelona. Her har jeg vært flere ganger tidligere, på treningsleir med svømmeklubb. Nå skal jeg delta i Half Challenge Barcelona, som også er EM i mellomdistanse triathlon. Jeg stiller i EM for Age Group, noe jeg gleder meg veldig til. Seks måneder med skikkelig bra trening er gjennomført. Jeg har vært skadefri og sykdomsfri hele perioden (med unntak av to forkjølelser), formen er stigende og om 72 timer satser jeg på at den er på topp. Årets første store mål!

Det er klart jeg er spent. Jeg har ikke konkurrert på lenge, har bare kjørt ett triathlon siden oktober. Jo lenger ut i sesongen jeg kommer, desto lettere går skiftesoner og overganger. Nå er kroppen ganske blank, selv om jeg har kjørt flere overgangsøkter for å trene på nettopp dette. Det tar bare litt tid å komme i konkurransemodus!

Det er veldig digg å vite at jeg har gjort et knallbra stykke arbeid med trening i forkant av årets sesong. Jeg merker stor forskjell fysisk fra i fjor, og mentalt er jeg også mer på plass og tilstede enn før. Jeg gleder meg til å konkurrere! Nå håper jeg bare reisen går greit videre, og at Kristian kommer seg trygt ned på lørdag. Skal bli godt å ha en heiagjeng på sidelinjen.

Kristin Lie og Mette Pettersen Moe er også med. De reiste i går og skal kjøre i eliteklassen. Nathalie Puaschitz  fra Bergen stiller i AgeGroup i samme klasse som meg. EM er det like fullt for alle fire. Det er jo det som er så kult med triathlon, her stiller proffene og mosjonistene side om side. Og medaljer i AgeGroup er kult å vinne (tenk bare på Hawaii og Las Vegas!). Vi er en bra gjeng damer på tur, men det blir nok noe mindre shopping og sjampanje enn det som kanskje er vanlig på jentetur.

Lover å komme tilbake med bilder og oppdateringer så fort nettet (og tiden) tillater.

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

3 kommentarer om “Klar for Half Challenge Barcelona

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s