Triatlon i byen!

I dag har jeg bursdag!! 33 år og stolt av det. Slett ikke for gammel for å satse på triatlon 🙂 Det har G-Sport Tønsberg By Triathlon fått med seg, og jeg er veldig glad for at de har valgt å samarbeide med meg fremover.

Jeg gleder meg stort til konkurransen Tønsberg By Triathlon som går av stabelen 17. august. For dette blir noe helt nytt. Før konkurrerte triatleter stort sett på øde jorder og nedlagte åkre. Nå er triatlon så i vinden at selv bykjernene ønsker arrangementene velkommen, og Tønsberg satser stort. Dette blir en folkefest!

Tønsberg By Triathlon sponses av G-Sport i Tønsberg og er en sprint-distanse (750 meter svøm, 20 km sykkel og 5 km løp). Overkommelig for alle og du kan stille med det utstyret du har! Her er det plass for debutanter, mosjonister og supermosjonister. Dessuten vil eliten stille, hele juniorlandslaget kommer. Tar du utfordringen?

Følg G-Sport Tønsberg By Triathlon på Facebook for oppdateringer og informasjon om konkurransen den 17. august.
Følg G-Sport Tønsberg By Triathlon på Facebook for oppdateringer og informasjon om konkurransen den 17. august.

Dette blir årets kanskje kuleste konkurranse, en drøy time sør for Oslo. For å hjelpe dere på vei (og feire bursdagen min såklart!) setter jeg nå i gang med en instagram-konkurranse i samarbeid med bytriatlonet. Vi skal leke sammen frem mot konkurransen som er 98 dager unna. God tid til å forberede seg!

I første omgang vil jeg at dere tagger instagram-bildene deres med #fullfartlingsom #bytri og #minsykkel for å være med. Noe av det som er kult med triatlon er jo miksen av proffe utøvere og vanlige mosjonister ved start. Blandingen av temposykkel og sykkel med kurv i skiftesonen. Vis meg hvilken sykkel du vil bruke, vær kreativ og stolt av fremkomstmiddelet ditt. Premiene er gratis start i konkurransen, og vi kommer til å dele ut to plasser hver uke. Så hva venter du på? Tagg i vei 🙂 Vi skifter tema hver uke, så her gjelder det å følge med.

Du kan stille med den sykkelen du vil, men jeg anbefaler at du bruker en som ikke er naglet til bakken. Dette er faktisk et sykkelstativ!
Du kan stille med den sykkelen du vil, men jeg anbefaler at du bruker en som ikke er naglet til bakken. Dette er faktisk et sykkelstativ!

Konkurransen arrangeres i hjertet av Tønsberg sentrum og er sperret for biltrafikk. Det aller viktigste er å gi deg en sikker og morsom opplevelse. Dette blir en super anledning for dere som vil prøve triatlon for første gang. Til dere erfarne triatleter, ta med venner og familie. Inviter dem til dyst! Finn fram badebukse, sykkel og løpesko og bli med da vel 🙂

For meg blir Tønsberg By Triathlon nesten hjemmebane. Tønsberg er jo nabobyen til hjembyen min Holmestrand, så dette ser jeg frem til. Håper å se mange av dere på startlinjen der, og vil dere ikke delta i konkurransen så satser jeg på en stor heiagjeng!

Tønsberg By Triathlon på nett.

Tønsberg By Triathlon på Facebook.

Følg Tønsberg By Triathlon på Instagram: @bytri

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

En kommentar om “Triatlon i byen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s